x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gigi Becali: Radoi ramine la Steaua pentru ca a fost umilit de Inter

Gigi Becali: Radoi ramine la Steaua pentru ca a fost umilit de Inter

de Ovidiu Ciutescu    |    06 Aug 2008   •   00:00
Gigi Becali: Radoi ramine la Steaua pentru ca a fost umilit de Inter

12:57 • Visul lui Radoi, de a juca pe San Siro, pare de domeniul fantasticului. Ratarea acestei tranzactii il scoate, totusi, tot pe Gigi Becali la rampa. Patronul Stelei vorbeste despre esecul acestui transfer punind in fata refuzul lui ...Radoi de a mai merge la Milano. Asta pentru ca „Mirel a fost dezamagit de atitudinea pe care Internazionale Milano a aratat-o fata de el, cerind sa nu joace in dubla cu Galatasaray din preliminariile Ligii Campionilor”.

Visul lui Rădoi, de a juca pe San Siro, pare de domeniul fantasticului. Ratarea acestei tranzacţii îl scoate, totuşi, tot pe Goigi Becali la rampă. Patronul Stelei vorbeşte despre eşecul acestui transfer punînd în faţă refuzul lui ...Rădoi de a mai merge la Milano. Asta pentru că „Mirel a fost dezamăgit de atitudinea pe care Internazionale Milano a arătat-o faţă de el, cerînd să nu joace în dubla cu Galatasaray din preliminariile Ligii Campionilor”.

 

ATITUDINE. "Am auzit că Inter ar fi cerut ca Rădoi să nu joace cu Galatasaray, ca să aibă timp să-l urmărească", a spus Becali, la Sport.ro, după care a continuat: "Personal, nu mi s-a cerut asta. Giovani mi-a zis că Mourinho nu putea spune aşa ceva. Oricum, m-a deranjat. Voiam să joace Rădoi la o echipă mare, să ia salariu mare, pînă la urmă să iau şi eu bani mulţi. Oricum, nimeni nu mă poate sfida, nici măcar Abramovici. Adică, Inter e Inter, şi Steaua ce e, nimeni? Am vorbit cu Rădoi şi m-a impresionat, era deranjat şi el. Mi-a zis: 'Nu am ajuns servitor, pînă la urmă rămîn la Steaua, joc în Liga Campionilor, mă mai interesează pe mine Interul?'. M-a impresionat că are caracter".  Finanţatorul Stelei anunţase duminică, înaintea meciului cu FC Braşov, că este de acord ca Mirel Rădoi să fie împrumutat la Inter Milano pentru un an în schimbul a două milioane de euro.

×
Subiecte în articol: sport