x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gigi Netoiu: "Nu era corect ca Dinamo sa ia campionatul"

Gigi Netoiu: "Nu era corect ca Dinamo sa ia campionatul"

de Andrei Nicolescu    |    13 Iun 2005   •   00:00
Gigi Netoiu: "Nu era corect ca Dinamo sa ia campionatul"

Dinamo a incercat la Pitesti sa se agate de titlul de campioana, sperand ca Steaua se va impiedica pe teren propriu in fata lui Poli Timisoara.

Directorul executiv al "cainilor", Cristi Borcea, era atat de optimist incat a venit la meci impreuna cu fiul sau. De altfel, boss-ul dinamovist a trait la intensitate maxima ultimele 90 de minute ale campionatului. El a facut tot timpul curse intre televizorul din camera de protocol si tribuna oficiala.

ALARMA FALSA. In minutul 26, cand Mansour a marcat pentru Timisoara, Borcea si Dan Matei Agathon au sarit in sus si au dansat alaturi de galerie. Cei doi au repetat figura in minutul 64 al partidei de la Pitesti, atunci cand dinamovistii au dat un semnal fals conducatorilor. Cei doi au crezut ca Poli a egalat, dar s-au asezat cuminti pe scaune atunci cand au aflat ca totul n-a fost decat o pacaleala.

"N-am avut un parcurs foarte bun, din cauza asta Dinamo nu a castigat campionatul. Se poate spune ca am pierdut titlul in minutul 90 al meciului cu Rapid, dar nu acesta a fost momentul crucial. Dinamo a revenit in lupta cand nimeni nu se mai astepta", a declarat la final Cristi Borcea. Vicepresedintele Gigi Netoiu a recunoscut insa ca Dinamo nu merita sa castige campionatul. "Nu era corect sa castige Dinamo. Andone va ramane la Dinamo, chiar daca lumea da vina pe el cand pierdem. Cu el am castigat campionatul anul trecut si este eroul nostru", a comentat Netoiu.

FAIR-PLAY

"Am contat pe un rezultat nefavorabil Stelei. Cine a castigat inseamna ca a si meritat. Eu cred ca s-a jucat corect peste tot. Important este ca am obtinut, prin castigarea Cupei, un loc in cupele europene" - Nicolae Badea, presedinte CA Dinamo

×
Subiecte în articol: sport dinamo