x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Giraudo: "Adrian Mutu nu e dependent"

Giraudo: "Adrian Mutu nu e dependent"

20 Ian 2005   •   00:00

Antonio Giraudo, administratorul delegat al lui Juventus, a vorbit cu ziaristii de la Gazzetta dello Sport despre o serie de probleme de actualitate. Transferul lui Adrian Mutu la gruparea torineza a reprezentat unul dintre subiectele abordate.

APRECIAT. Mutu este catalogat de administratorul delegat al lui Juventus drept un "bravissimo ragazzo"
CONCURENTA. Oficialul piemontez a subliniat ca atacantului roman constituie o achizitie importanta pentru clubul din Torino. "Nu as vrea sa se uite de venirea lui Mutu. Desi nu reprezinta prezentul, ci viitorul apropiat, pot spune ca am adus un campion absolut. In ceea ce priveste concurenta care se va genera in atac, asta este Juventus, cine joaca aici trebuie sa se adapteze", a spus Giraudo. El a adaugat ca venirea lui Mutu nu exclude aducerea lui Cassano. "Cassano este un mare jucator, iar daca Roma ar decide sa-l vanda, atunci...".

PROSTIE. Intrebat daca Juventus va urma exemplul Federatiei Engleze de Fotbal si il va obliga pe Mutu sa urmeze un program de dezintoxicare, administratorul delegat al "bianconerilor" a spus: "Am adunat o serie de informatii si rezulta ca Adrian nu este dependent. A fost doar o prostie de moment, pe fondul unei crize profesionale si sentimentale. Acum ca ambele probleme s-au rezolvat, va iesi la lumina baiatul bun descris de toata lumea". (Delia Gomoescu)

PARLAMENTAR SUPARAT
"Artificiul" folosit de Juventus pentru achizitionarea lui Mutu a starnit mania unui parlamentar italian, Davide Caparini, vicepresedinte al Comisiei pentru audiovizual din Italia. "Smecheria folosita de Juventus pentru a-l lua pe Mutu este scandaloasa, iar daca si Inter a facut in trecut acelasi lucru inseamna ca ne confruntam cu o problema grava", a declarat Caparini in cotidianul "La Padania". "Cu un astfel de comportament, Juventus isi face o imagine negativa. Conducatorii acestui club prefera sa aduca prin tot felul de smecherii un jucator depistat pozitiv, decat sa promoveze tineri din propria pepiniera", a adaugat politicianul.

×
Subiecte în articol: sport mutu