x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Giulestenii au urcat la munte

Giulestenii au urcat la munte

11 Ian 2005   •   00:00

Dupa ce luni au reluat pregatirile in vederea returului cu un antrenament usor la baza ProRapid, giulestenii au efectuat ieri vizita medicala la Centrul de Medicina Sportiva, dupa care au plecat in cantonament la Poiana Brasov.

PROMISIUNE. Inainte de plecarea la munte, Daniel Niculae a anuntat ca returul Diviziei A va fi un adevarat razboi
PREGATIRE. In cele sase zile pe care le vor petrece la munte, antrenorul Razvan Lucescu va conduce cate doua sedinte de pregatire, punand accent pe pregatirea fizica. Chiar daca a anuntat ca-i va permite lui Dan Apolzan sa se intoarca in staful tehnic al echipei nationale, Lucescu Jr nu va pierde contactul cu acesta. Fostul consilier tehnic al giulestenilor chiar a fost prezent la primul antrenament din acest an, el urmand sa fie in continuare sfatuitorul din umbra al tehnicianului din Giulesti.

TRANSFER. Presedintele Dinu Gheorghe a declarat ca este posibil ca Marius Sumudica sa revina in Giulesti. "Sumudica a fost pe aici zilele astea. Sa vedem, daca nu isi gaseste nimic in alta parte, atunci o sa vina aici. Ii gasim noi ceva la club", a spus oficialul rapidist. (Sorin Anghel)

×
Subiecte în articol: sport