x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gol inutil pentru Bratu

Gol inutil pentru Bratu

25 Oct 2004   •   00:00

Florin Bratu incepe usor-usor sa redevina jucatorul care speria pe Steaua si Dinamo cand evolua la Rapid. Actualul atacant al lui FC Nantes pare sa fi trecut peste perioada "neagra" de la fostul sau club, Galatasaray, si incepe sa marcheze pentru "canari".

CATALIN FAINISI

MARCATOR. Golul lui Bratu (stanga) nu a fost de ajuns pentru ca Nantes sa obtina un rezultat pozitiv la Caen
Romanul a deschis scorul in partida pierduta de Nantes, 1-2, la Caen si a ajuns la cota 2 in 11 partide disputate in Ligue 1. El le-a promis fanilor de pe malul Atlanticului ca nu se va opri de acum incolo si va dovedi ca merita sa fie inlocuitorul lui Viorel Moldovan.

VICTORIE. Celalalt roman din prima divizie franceza, antrenorul Ladislau Bölöni, a obtinut o victorie pretioasa (3-1) pentru Rennes, impotriva lui FC Metz, care i-a adus echipa pe locul 11 in clasament. Succesul romanului a venit dupa doua infrangeri consecutive, in fata lui Lille si Sochaux. Cu toate acestea, Bölöni a fost in acest sezon "nasul" marilor echipe din Franta, invingand pe Paris Saint-Germain si Olympique Marseille.

HAGI, INJURAT LA TRABZON

Galatasaray continua ascensiunea in Superliga turca, dupa victoria la limita, 1-0, de la Trabzonspor, ocupanta locului secund inaintea acestei etape. Echipa lui Gheorghe Hagi a devenit lider, cel putin pentru o zi, la egalitate de puncte cu Fenerbahce, care avea un meci in minus. "Regele" a intrat in conflict cu fanii lui Trabzonspor, cu care s-a injurat pe toata durata partidei de sambata. "S-a aruncat spre noi cu brichete si bani, iar din tribuna oficiala ni s-au adresat cuvinte urate. Daca ei s-au purtat asa, atunci si eu le-am raspuns astfel", a precizat Hagi.

×
Subiecte în articol: sport