x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Golgeteri de rezervă

Golgeteri de rezervă

de Daniel Stan    |    10 Iul 2007   •   00:00
Golgeteri de rezervă

In primul meci amical din Austria, 3-0 cu Burghausen, marcatorii "căinilor" au fost Florin Bratu, care a reuşit o "dublă", şi Ianis Zicu, două dintre achiziţiile verii.

Dinamo - Mircea Rednic are de unde alege

In primul meci amical din Austria, 3-0 cu Burghausen, marcatorii "căinilor" au fost Florin Bratu, care a reuşit o "dublă", şi Ianis Zicu, două dintre achiziţiile verii.

Antrenorul Mircea Rednic s-a declarat mulţumit după primul meci al turneului din Austria, campionii trecănd la pas, scor 3-0, de o echipă din liga a 3-a din Germania, Burghausen. "Sunt mulţumit de acest succes. Consider că, faţă de anul trecut, lotul este mult mai valoros. Mă bucură faptul că ne-am creat multe ocazii, puteam căştiga la o diferenţă mult mai mare", a declarat tehnicianul dinamovist. Deşi au fost titulari, golgeterii din sezonul trecut, Dănciulescu şi Claudiu Niculescu, nu au inscris, reuşitele aparţinănd noilor veniţi, Florin Bratu şi Zicu, primul reuşind o "dublă". Mircea Rednic nu i-a utilizat pe Lobonţ, Opriţa, Cătălin Munteanu, Stoican şi Liviu Ganea, insă va apela la ei astăzi, cănd Dinamo va intălni o altă echipă germană, Eintracht Frankfurt. La finalul stagiului din Austria, este posibil să se mai realizeze un transfer. "Dacă o să consider că mai este nevoie de un jucător, vom mai aduce, deşi lotul este echilibrat in acest moment", a spus Puriul.

Radu Ştefan, spre Genoa

Conform cotidianului Il Secole XIX, formaţia Genoa, recent promovată in Serie A, insistă pentru transferul tănărului internaţional dinamovist Radu Ştefan. "Genoa se uită spre Est şi il vede pe Radu Ştefan, considerat urmaşul lui Cristi Chivu in echipa naţională a Romăniei. Este un fotbalist puternic, atent la marcaj", titrează ziarul genovez. Acesta a mai adăugat că singura problemă in realizarea tranzacţiei este faptul că Dinamo participă in Liga Campionilor, motiv pentru care şefii "căinilor" ar fi amănat tratativele.

×
Subiecte în articol: sport