x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Graeme Bennett: Dinamo are timp pina joi sa plateasca. Altfel, Marius Niculae revine in Scotia!

Graeme Bennett: Dinamo are timp pina joi sa plateasca. Altfel, Marius Niculae revine in Scotia!

de Ovidiu Ciutescu    |    30 Iul 2008   •   00:00
Graeme Bennett: Dinamo are timp pina joi sa plateasca. Altfel, Marius Niculae revine in Scotia!

12:54 • Directorul sportiv al lui Inverness, Graeme Bennett, a declarat, miercuri, ca atacantul Marius Niculae va reveni la echipa scotiana, daca Dinamo nu va plati suma de transfer in urmatoarele doua zile, informeaza Daily Record.

Directorul sportiv al lui Inverness, Graeme Bennett, a declarat, miercuri, că atacantul Marius Niculae va reveni la echipa scoţiană, dacă Dinamo nu va plăti suma de transfer în următoarele două zile, informează Daily Record.

 

A MINŢIT BORCEA? "Inverness a ajuns doar la un acord verbal cu clubul şi jucătorul, nu am semnat nimic pe hîrtie. Vom păstra actele lui Niculae pînă cînd vom avea documentele finale în mîinile noastre. Cu alte cuvinte, nu ne vom da acordul pentru ca Niculae să joace pentru Dinamo, pînă cînd clubul nu îşi va îndeplini obligaţiile. Dacă acest lucru nu se va întîmpla într-o zi sau două, atunci Marius se va întoarce la Inverness", a spus Bennett. Conducerea clubului Dinamo a anunţat vinerea trecută că actele pentru transferul lui Marius Niculae au fost finalizate şi că a plătit în schimbul acestuia suma de 475.000 de euro. Internaţionalul român a şi semnat un contract pe patru sezoane cu Dinamo.

 

×
Subiecte în articol: sport