x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hai sa fim Realisti!

Hai sa fim Realisti!

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    18 Oct 2006   •   00:00
Hai sa fim Realisti!

Steaua - Real 1-4

  • Gigi Becali: ""Imi e rusine!""
  • Guti si telefonul mobil
  • Mirel Radoi, la Real Madrid

    Steaua - Real Madrid 1-4 / Galaxie prea indepartata

    Dupa Olimpique Lyon, care a invins in Ghencea cu 3-0, o alta mare echipa, Real Madrid, cea mai galonata din lume, ne-a aratat ca totusi suntem prea mici pentru fotbalul mare.

    Fosta campioana a Europei a venit in Ghencea intr-un moment mai delicat. Esec la Getafe, in Primera Division, si cu antrenorul Fabio Capello primind ultimatum.

    VALOARE. Steaua nu a inceput rau, ba chiar a avut doua cornere in primele cinci minute, insa Ghionea nu a mai repetat isprava de la Kiev. Inevitabilul se produce foarte repede. Corner Guti si Sergio Ramos, impardonabil de singur, a reluat cu capul pentru 0-1. Era doar minutul 8. Obligati sa atace, ros-albastrii lasa spatii mari, iar Raul duce scorul la 2-0, dupa o faza lucrata de Robinho (’32).

    FARA MILA. Dupa reluare, stelistii incep din nou mai bine. Nicolita cere penalty, se cere si al doilea imediat, la un presupus hent, insa arbitrul italian Roberto Rosetti a judecat bine ambele faze si nu a acordat nimic. Pe contraatac, Robinho inscrie un golazzo (’56), dar Steaua replica prin reusita lui Vali Badea (’64). Madrilenii nu au mila, iar Van Nistelrooy inchide tabela cu un lob peste aiuritul Carlos (’76). O victorie pentru aniversarea de 11 ani de participari in Liga Campionilor pentru capitanul Realului, Raul.

    Dinamo Kiev - Lyon 0-3 / Lyon nu iarta nimic

    DEFILEAZA. Francezii, maxim de puncte dupa trei meciuri
    Olympique Lyon isi continua parcursul aproape fara greseala din acest sezon, inregistrand cea de-a treia victorie consecutiva in Liga Campionilor.

    Dupa Real si Steaua, pe lista victimelor a fost trecuta si Dinamo Kiev, incapabila sa reziste, pe teren propriu, in fata campioanei Frantei. Dupa o prima jumatate de ora dominata de oaspeti, Juninho Pernambucano a deschis scorul dupa o lovitura libera executata excelent. Lyon a majorat diferenta inainte de pauza, dupa o actiune personala a suedezului Kim Kallstrom, care a preluat o minge in partea dreapta, a patruns in careu si a sutat fara sperante pentru Lutsenko. Imediat dupa reluare, francezii au facut 3-0, dupa reusita lui Malouda.

  • ×
    Subiecte în articol: sport