x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hamburg – Unirea:Primul pas spre minune

Hamburg – Unirea:Primul pas spre minune

de Mihai Igirosanu    |    18 Sep 2008   •   00:00

Aflată pentru prima oară în Europa fotbalistică, Unirea Urziceni va încerca în această seară, de la ora 20:00, la Hamburg, să facă un prim pas către realizarea unei surprize de proporţii.

Aflată pentru prima oară în Europa fotbalistică, Unirea Urziceni va încerca în această seară, de la ora 20:00, la Hamburg, să facă un prim pas către realizarea unei surprize de proporţii.

Ialomiţenii aşteaptă cu încredere confruntarea cu una dintre cele mai în formă echipe din Bundesliga. “Ne aşteaptă un meci foarte greu. Este bine că jucătorii mei sînt conectaţi la importanţa meciului şi sînt sigur că nu se gîndesc la nici o primă specială pentru a da totul pe teren”, a afirmat Petrescu. Mijlocaşul Bogdan Mara a declarat că speră să repete evoluţia bună din meciul cîştigat în faţa echipei Rapid şi în partida de la Hamburg. “Am urmărit cîteva meciuri ale celor de la Hamburg şi într-adevăr atmosfera este extraordinară acolo. Chiar dacă sîntem entuziasmaţi, trebuie să ne concentrăm la maxim şi sperăm să scoatem un rezultat bun, care să ne dea speranţe pentru meciul retur”, a precizat Mara.

“Am încredere în băieţi, vor fi ca atleţii care trebuie să obţină personal best. Ar fi cea mai mare surpriză din Cupa UEFA dacă am elimina Hamburg, dar sîntem capabili de aşa ceva. Pentru mulţi dintre jucători va fi meciul vieţii şi să sperăm că vom avea amintiri plăcute după această partidă”, a afirmat înaintea meciului preşedintele Unirii, Mihai Stoica. Antrenorul lui Hamburg, olandezul Martin Jol, a spus: “Vom avea o misiune grea în faţa unui adversar puternic. Sper că vom avea parte de cît mai mulţi fani la acest meci, deoarece ei ne pot ajuta să cîştigăm”.

 

Bilete multe

Deşi Unirea nu reprezintă un nume în fotbalul european, meciul de la HSH Nordbank Arena din Hamburg are mari şanse de a se disputa în faţa a numeroşi fani. Pînă ieri, gruparea hanseatică a vîndut 25.000 de bilete, al căror preţ variază între 10 şi 25 de euro. Arena din Hamburg este una dintre cele mai moderne din Germania, găzduind numeroase partide la CM 2006, competiţie pe durata căreia s-a numit AOL Arena. Pe lîngă echipa locală de fotbal, stadionul găzduieşte şi meciurile echipei de fotbal american Hamburg Sea Devils. În ultimul moment, s-a decis ca meciul să fie transmis în direct pe Boom Sport One.

×
Subiecte în articol: sport hamburg