x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal - Acum incepe greul

Handbal - Acum incepe greul

de Ionut Paduraru    |    17 Ian 2007   •   00:00
Handbal  -  Acum incepe greul

Romania joaca in aceasta seara la Riga. Elevii lui Lucian Rasnita sustin astazi prima mansa a dublei cu Letonia, decisiva pentru stabilirea clasamentului final al Grupei a 3-a de calificare la CE.

Romania joaca in aceasta seara la Riga. Elevii lui Lucian Rasnita sustin astazi prima mansa a dublei cu Letonia, decisiva pentru stabilirea clasamentului final al Grupei a 3-a de calificare la CE.

Partida de la Riga va incepe la ora 19:30 si va fi transmisa in direct de TV Sport. Romania si Letonia conduc grupa preliminara a 3-a, la egalitate de puncte, dupa ce au inregistrat pana acum victorii pe linie in fata Bulgariei si a Georgiei. Ambele echipe si-au asigurat deja calificarea in play-off dupa aceste rezultate, dar primul loc in grupa poate oferi sansa de a intalni un adversar mai accesibil la barajul din luna iunie.

I-am mai batut. Meciul tur de la Riga va fi arbitrat de danezii Jens Nybo si Leif Poulsen. Cele doua echipe s-au intalnit ultima oara in urma cu un an, in preliminariile Campionatului Mondial, cand handbalistii tricolori au obtinut victoria in ambele meciuri: 27-24 la Oradea si 34-32 in deplasare. Partida retur dintre Romania si Letonia se va disputa duminica, la Constanta, si va fi transmisa in direct de TV Sport, de la ora 11:00.
Tragere la sorti buna pentru echipele feminine romanesti
Echipele romanesti vor avea adversari accesibili in optimile de finala ale cupelor europene. In Cupa EHF, Rulmentul Brasov va intalni formatia spaniola SD Itxako Estella, mansa tur urmand sa se dispute in Romania. In lotul ibericelor evolueaza patru jucatoare din tara noastra: portarul Ildiko Kerekes, extrema Petronela Fedorneac si interii Cristina Mihai si Alina Turcas. In optimile Cupei Cupelor, Oltchim Ramnicu-Valcea o va avea ca adversara pe FC 1.Nürnberg, prima mansa urmand a avea loc in Germania. In aceeasi faza a Challenge Cup, "U" Jolidon Cluj va evolua in compania formatiei HC Econom Univ-Energo Lvov (Ucraina), Tomis Constanta cu TV Uster (Elvetia), iar HCM Roman cu Karpati Ujgorod (Ucraina). Toate meciurile se vor juca la 17-18 februarie (turul) si la 24-25 februarie (returul).

×
Subiecte în articol: sport