x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal Champions League / Oltchim riscă să o piardă pe Adina Meiroşu

Handbal Champions League / Oltchim riscă să o piardă pe Adina Meiroşu

de Ovidiu Ciutescu    |    23 Feb 2009   •   00:00
Handbal Champions League / Oltchim riscă să o piardă pe Adina Meiroşu

Victoria reputată de Oltchim în faţa Gyor, în Liga Campionilor, nu a adus doar motiv de bucurie în tabăra vâlcenilor. Astfel, Radu Voina ar putea să nu conteze pe serviciile Adinei Meiroşu în meciul programat sâmbătă la Ljubliana.



Interul Adina Meiroşu s-a deplasat astăzi la spitalul Ellias din Bucureşti pentru a efectua un CT ( Computer Tomograf). "Cu Gyor a strâns din dinţi şi a jucat foarte bine. Sper să nu o pierd pentru meciul cu dubla deţinătoare a Ligii Campionilor", a spus pentru jurnalul.ro Radu Voina. Jucătoarea de 24 de ani are programat testul medical în jurul orei 16.00 şi spune că nu vrea să ia în considerare o posibilă absenţă în meciul cu Krim Mercator Ljubliana: "Am dureri foarte mari la metatarsienele piciorului drept. Ele mi-au apărut înaintea Campionatului European. Am făcut nişte infiltraţii şi totul a fost OK până acum o săptămână. Am strâns teribil din dinţi pentru a juca împotriva lui Gyor. Nici nu mă gândesc să lipsesc sâmbătă".

Campioana României va juca sâmbătă, ora 18.45, meciul patru din Grupa II Principală din Liga campionilor, contra Krim Mercator Ljubliana. O victorie obţinută pe terenul fostei echipe a Luminiţei Huţupan ar clarifica într-o proporţie foarte mare calificarea Oltchimului în semifinalele Champions League. În meciul tur, disputat în sala "Traian" din Rm. Vâlcea, Oltchim s-a impus cu 36-30.

×
Subiecte în articol: sport