x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal - Dinamo - Redresare financiara

Handbal - Dinamo - Redresare financiara

10 Iul 2004   •   00:00

Decesul lui Mihail Erbasu nu a afectat colaborarea dintre Handbal Club Dinamo si societatea omului de afaceri.

COSMIN SMOCHINA

FINANTARE. Vineri, presedintele CS Dinamo, Marcel Popescu, a organizat o conferinta de presa in care a facut public faptul ca asocierea Dinamo-Erbasu va continua, componentii echipei de handbal intrand in posesia restantelor financiare pe care Erbasu le avea catre ei. Subiectul fierbinte al conferintei a fost semnarea unui nou contract cu sponsorul principal al echipei de handbal, Baumit Romania. "Este vorba de un contract in valoare de 100.000 de dolari, care vine sa suplineasca despartirea amiabila dintre echipa de handbal si societatea domnului Vasile Turcu, Romconstruct", a declarat Marcel Popescu.

REDENUMIRE. In urma acestei sponsorizari, numele gruparii de handbal din Bulevardul Stefan cel Mare a fost modificat din Dinamo Romconstruct in Dinamo Baumit. Tot referitor la echipa de handbal, presedintele "cainilor" a anuntat si bugetul pe anul competitional 2004-2005, care se ridica la 500.000 de dolari, precum cel de anul trecut.

BANCA TEHNICA

Banca tehnica a echipei s-a schimbat astfel: Valentin Samugi - manager, Florin Voiculescu - antrenor principal, si in postul de antrenor secund a fost promovat handbalistul Constantin Stefan. S-a renuntat la serviciile lui Ion Mocanu in favoarea lui Florin Voiculescu, datorita unei "chestiuni de suflet", el fiind cel care a adus ultimul titlu "cainilor". "Am incercat sa legam o banca tehnica cu virtuti in trecut", a declarat Marcel Popescu.

TRANSFERURI

Nici lotul gruparii dinamoviste nu a ramas acelasi ca in sezonul trecut. Rares Fortuneanu a fost transferat la o echipa din Franta, iar Adrian Petrea, la Steaua. Acestia urmeaza sa fie inlocuiti cu Leonard Bibirig, de la Minaur Baia Mare, si cu Marian Filip, de la Lignitul Tg. Jiu. "In afara de aceste transferuri nu cred ca se va mai intampla nimic si aici ma refer in special asupra faptului ca nu va mai pleca nimeni", a afirmat conducatorul clubului.
×
Subiecte în articol: sport handbal