x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal feminin / Anastasiya Pidpalova este aleasa campioanei

Handbal feminin / Anastasiya Pidpalova este aleasa campioanei

de Ovidiu Ciutescu    |    26 Ian 2009   •   00:00
Handbal feminin / Anastasiya Pidpalova este aleasa campioanei

Eşecul înregistrat în negocierile dintre Olchim şi Rulmentul Braşov, pentru aducerea la Rm. Vâlcea a jucătoarelor Lidija Horvath şi Cristina Neagu, au făcut Oltchim să se reorienteze rapid pe piaţa transferurilor.



După cum anunţa în exclusivitate Ioan Gavrilescu, la jurnalul.ro, "luni seară vom ştii pe cine luăm. Va fi o jucătoare din spaţiul ex-sovietic”. Ei bine, aleasa vâlcenilor vine de la Motor Zaporoje şi se numeşte Anastasiya Pidpalova.

"Transferul încă nu este perfectat. Vrem să o şi vedem la câteva antrenamente”, a explicat Gavrilescu.  Pidpalova are 1, 90 înălţime şi 79 de kilograme, a împlinit 27 de ani pe 5 ianuarie şi este medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena. Interul echipei din Zaporoje are în palmares şi Cupa Cupelor, câştigată cu Motor în sezonul 2000/2001, grupare la care activează de unsprezece sezoane. Pidpalova a fost prezentă şi la ultima ediţie a Campionatului European, în Macedonia, clasându-se pe poziţia a doisprezecea cu naţionala Ucrainei.

Chiar dacă acest transfer pare ca şi bătut în cuie, Oltchim încă mai visează la aducerea până în vară a jucătoarelor Horvath şi Neagu. "Perioada limită pentru aceste transferuri este 2 februarie. Mai e timp până atunci”, a spus Gavrilescu pentru jurnalul.ro. Gruparea din Rm. Vâlcea, calificată în Grupa II principală a Ligii Campionilor, are ca obiectiv disputarea finalei celei mai importante competiţii europene intercluburi. În această grupă, Oltchim va ântâlni Gyor, Buducnost Podgorica şi Krim Mercator Ljubliana.

×
Subiecte în articol: sport