x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal feminin - CE : Invinse pe final

Handbal feminin - CE : Invinse pe final

10 Dec 2004   •   00:00

Aseara, Romania a pierdut cel de-al doilea meci pe care l-a avut programat in grupa C a Campionatului European de Handbal Feminin, care se desfasoara in aceasta perioada in Ungaria.

Chiar daca au condus ostilitatile pana spre final, fetele noastre au fost invinse de reprezentativa similara a Germaniei cu scorul de 26-24. Romania va disputa urmatorul meci astazi, adversarul fiind Danemarca, favorita Grupei C.

Joi seara, la Bekescsaba, echipa de handbal feminin a Romaniei a debutat in forta in grupa C a Campionatului European din Ungaria. Elevele lui Cornel Otelea au zdrobit Suedia, cu scorul de 32-25 (16-10).

Suedia este cel mai modest adversar din grupa. Joi, cele mai eficiente jucatoare au fost coordonatorul Avadanii, cu 8 goluri, extrema Varzaru (7) si interul Elisei (6). In minutul 49, pivotul Oana Manea a fost lovita cu cotul in ceafa, fiind transportata direct la spital, din cauza unor tulburari de vedere. "Sunt fericit ca echipa Romaniei a castigat cele doua puncte puse in joc din doua motive. Am obtinut tonus pentru urmatoarele meciuri si liniste in perspectiva calificarii in grupa principala, de la Debrecen", a declarat Otelea.

×
Subiecte în articol: sport