x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal / Oltchim îşi asigură banca tehnică prin aducerea lui Ivica Rimanic

Handbal / Oltchim îşi asigură banca tehnică prin aducerea lui Ivica Rimanic

de Ovidiu Ciutescu    |    09 Iul 2008   •   00:00
Handbal / Oltchim îşi asigură banca tehnică prin aducerea lui Ivica Rimanic

11:26 • Oltchim Râmnicu Vâlcea, campioana României la handbal feminin, a semnat marţi un contract cu antrenorul Ivica Rimanic. Acesta este al doilea antrenor străin din istoria grupării vîlcene, după sîrbul Rasic.

Oltchim Râmnicu Vâlcea, campioana României la handbal feminin, a semnat marţi un contract cu antrenorul Ivica Rimanic. Acesta este al doilea antrenor străin din istoria grupării vîlcene, după sîrbul Rasic.

OBIECTIVE. Rimanic are ca obiectiv titlul şi Cupa României în viitorul sezon, precum şi accederea în semifinalele Ligii Campionilor. "Pentru sezonul următor, obiectivul lui Rimanic este cîştigarea campionatului, Cupei României şi accederea în semifinalele Ligii Campionilor. Rimanic are o experienţă bogată, sînt convins că va aduce un plus la Vâlcea, iar eu îl voi acorda tot sprijinul", a declarat preşedintelele lui Oltchim, Ioan Gavrilescu. "E normal ca Oltchim să aibă obiective mai îndrăzneţe de la an la an. O să aduc ceva nou la Vâlcea, îmi doresc ca primul pas să fie o apărare mai avansată. Ştiu că România a avut rezultate bune în sistemul 6-0, dar voi încerca în defensivă şi un 5-1. Ştiu de plecarea lui Gâlcă, sper să mai aducem un pivot de valoare care să o înlocuiască", a punctat Ivica Rimanic imediat ce a semnat contractul cu vîlcenii. Tehnicianul s-a documentat deja despre adversarele Oltchimului din Liga Campionilor şi a fost de părere că "primul meci, cel din Norvegia, cu Larvik, este foarte important, iar cu un rezultat bun acolo se poate lua o opţiune importantă pentru calificare". Ivica Rimanic (52 ani) a lucrat ultima dată ca selecţioner al Japoniei. Rimanic a mai antrenat pe Byasen Trondheim, Hypo Viena, Krim Ljubljana şi Podravka Koprivnica, precum şi naţionalele Iugoslaviei şi Austriei. Croatul îl va avea ca secund pe Aurelian Roşca. Acesta a fost în trecut de două ori antrenor principal la Oltchim şi conduce în prezent Centrului Olimpic de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea.

×
Subiecte în articol: sport rimanic