x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hizo se teme de Buzău

Hizo se teme de Buzău

de Ionut Paduraru    |    09 Mai 2009   •   00:00
Hizo se teme de Buzău
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Tehnicianul Viorel Hizo crede că giuleştenii se pot califica în cupele europene doar dacă înving în ultimele cinci partide din acest sezon.



Totuşi, Hizo spune că Rapid va avea un meci greu astăzi, în deplasare, în faţa ultimei clasate, Gloria Buzău. "Avem un meci pe care eu îl consider dificil la Buzău. Sper să jucăm bine şi să câştigăm. Dacă noi câştigăm şi jucăm bine în continuare, normal că vom ajunge în primele şase echipe la finalul campionatului. Avem de jucat cu Steaua, apoi cu Craiova, şi toate jocurile sunt decisive, pentru că în fiecare putem câştiga trei puncte", a declarat Hizo. În meciul cu Gloria Buzău, la Rapid va reveni căpitanul Maftei, dar va lipsi Perjă, suspendat, în timp ce Pitbull este incert. De asemenea, Cesinha s-a pregătit ieri normal, dar nu poate fi titular azi.

"NU ACCEPTĂ DIALOGUL CU CLUBUL"
Viorel Hizo a comentat şi situaţia lui Bozovici, care a fost suspendat pentru că refuză să se întoarcă în România, şi a lui Andrade, care a plecat în Brazilia pentru a fi alături de soţia sa, care a născut: "Bozovici nu vrea să accepte dialogul cu clubul. Mi se pare anormal şi ca Andrade să plece în Brazilia în timpul campionatului. Acest lucru nu se poate întâmpla la o echipă din primul eşalon, iar amenzile nu rezolvă nimic. Sunt jucători care preferă să primească amenzi şi să facă ce vor".

Impresarul lui Bozovici contraatacă

Zvonko Milojkovici, agentul care îl reprezintă pe Vladimir Bozovici, a caracterizat drept incredibilă hotărârea clubului giuleştean de a-l suspenda pe jucătorul muntenegrean. "Aşteptăm să se judece marţi memoriul depus de noi şi suntem foarte încrezători că vom avea câştig de cauză. Jucătorul a primit o hârtie acasă din partea clubului prin care a fost înştiinţat că a fost suspendat. E incredibil! Domnii Copos şi Sichitiu vor intra în Cartea Recordurilor pentru că au suspendat un turist. Asta a fost Bozovici în România, turist, pentru că cei de la club au dorit viză de turist, nu de muncă", a spus Milojkovici, care nu l-a uitat nici pe antrenorul Hizo: "Prima dată l-au făcut beţiv, apoi l-au dat afară din casă cu soţia şi copilul de nici 2 luni, iar acum domnul Hizo spune că atitudinea lui Vladimir e anormală. Îl cunosc pe Hizo de 10 ani, este un foarte bun prieten de-al meu. Nu mă supăr pentru aceste declaraţii, pentru că se vede că a îmbătrânit şi nu mai e lucid".

"Meciul cu Gloria Buzău este dificil, chiar dacă sunt ultimii în campionat. I-am văzut în meciul cu Steaua şi nu sunt o echipă uşor de bătut"
Viorel Hizo - antrenor Rapid


×
Subiecte în articol: sport hizo