x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Iancu: "Umilinţă totală!"

Iancu: "Umilinţă totală!"

de Daniel Stan    |    11 Aug 2008   •   00:00
Iancu: "Umilinţă totală!"

GAZ METAN – FC TIMIŞOARA 5-1
 În săptămîna premergătoare partidei de la Mediaş, mijlocaşul lui FC Timişoara, Dan Alexa, era ferm: "Nu ne gîndim decît să avem 3-0 în minutul 15, pentru a scăpa de emoţii".



GAZ METAN – FC TIMIŞOARA 5-1
 În săptămîna premergătoare partidei de la Mediaş, mijlocaşul lui FC Timişoara, Dan Alexa, era ferm: "Nu ne gîndim decît să avem 3-0 în minutul 15, pentru a scăpa de emoţii". A fost 1-0 pentru timişoreni, spre bucuria lui Alexa, însă după reuşita lui Luchin (’59) a început dezastrul. Ardelenii au avut 25 de minute de coşmar pentru o trupă care se visează în lupta pentru titlu, Curtean (foto prim-plan), cu trei goluri, Grillo Edson şi Ciprian Prodan făcîndu-l pe patronul bănă­ţe­ni­lor să-şi plîngă de milă. "Este o umilinţă prea mare pentru a putea reacţiona în vreun fel. Probabil se vor lua măsuri, dar îmi este greu acum să spun ce se va decide. Trebuie totuşi să trecem peste acest mo­ment", a declarat Marian Iancu, patronul bănăţenilor.

S-A SPART GHINIONUL. Antrenorul Mediaşului, Cristi Pusztai, era fericit: "Sînt un antrenor bucuros. După atîtea ghinioane în primele două etape, am reuşit un  succes. Este o răzbunare a tuturor ocaziilor şi nereuşitelor din primele două etape". Tehnicianul timişorenilor a primit cu demnitate eşecul. "După ce am deschis scorul am intrat în joc pasiv. Felicit Mediaşul, a ştiut ce a vrut", a spus Duşan Uhrin jr.

×
Subiecte în articol: sport