x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport În aşteptarea achiziţiilor

În aşteptarea achiziţiilor

de Gabi Boholt    |    14 Ian 2008   •   00:00
În aşteptarea achiziţiilor
Sursa foto: Gabi Boholţ-Nova Oliva/

Antrenorul Marius Lăcătuş este mulţumit de cum decurge cantonamentul Oliva Nova, dar speră că la echipă vor mai veni şi alţi jucători.

Antrenorul Marius Lăcătuş este mulţumit de cum decurge cantonamentul Oliva Nova, dar speră că la echipă vor mai veni şi alţi jucători. “Perioada de transferări este încă deschisă şi sperăm să aducem jucătorii pe care îi dorim. Avem doar 21 de jucători în cantonament acum. Fotbaliştii care ar putea veni joacă acum în campionatele lor, astfel în­cât vor avea nevoie doar de o peri­oa­dă de acomodare. Trebuie să ne orientăm foarte bine şi sper ca eu şi Adi Ilie să găsim cea mai bună so­lu­ţie. Încă mai aşteptăm acel număr 9, însă problema este legată de salarii, de suma de transfer, nu că nu ar vrea jucătorii să vină”, a spus tehnicianul. Lăcătuş a vorbit şi despre starea de spirit a elevilor săi. “Le este dor de casă. Primele zile de cantonament sunt mai greu de suportat. Avem nouă zile de antrenament în Spania, după care vom încerca să le dăm câteva zile libere, în care să stea alături de fa­milie. Nu îmi pare rău că pe vremea mea cantonamentul de iarnă se făcea la Forban. Acum pre­gătirile se fac altfel, dar asta nu înseamnă că ce se făcea atunci nu era bine. Din contră, rezultatele de atunci au demonstrat că erau foarte bune”, a spus “Fiara” pentru site-ul oficial al Stelei.

 

DORINŢĂ. Antrenorul a soli­citat apoi răb­dare atât pentru jucătorii reveniţi după accidentări de lungă durată, cât şi pentru noul venit Habibou: “Sper ca Rădoi, Ghionea şi Pleşan să fie la un nivel bun din punct de vedere fizic şi me­di­cal atunci când vom începe campionatul. Sunt jucători de echipa naţională şi avem nevoie de aportul lor. Trebuie să avem răbdare cu ei şi să nu ne grăbim, pentru că nu putem pleca deja cu ideea că ei vor evolua de la început. Şi cu Habibou e nevoie de răbdare. Mai sunt probleme de comunicare, fiindcă el vorbeşte doar franceză, însă încet-încet se va adapta. În schimb, el este la un nivel destul de ridicat din punct de vedere fizic şi tehnic”.

  • Gabi Boholţ, Nova Oliva

×
Subiecte în articol: sport