x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Il vor pe Tibor Moldovan

Il vor pe Tibor Moldovan

09 Dec 2004   •   00:00

La inceputul sezonului, Farul era o sperietoare pentru multi antrenori. Dupa despartirea de Ion Marin, patronul Constantin Bosanceanu a incercat sa dea echipa pe mainile lui Mihai Stoichita, dar acesta a renuntat repede.

SORIN ANGHEL

ACTIV. Desi suspendat trei luni, Petre Grigoras se gandeste la campania de transferari a "marinarilor"
MIRACOL. Fara sa tina cont de "recomandarile" lui "Lippi", Petre Grigoras si-a asumat riscul de a prelua Farul. "Marinarii" au facut un tur de exceptie, terminand pe locul 4, la egalitate cu ocupanta pozitiei a doua in clasament, Dinamo. In plus, Farul a patruns pana in semifinalele Cupei Romaniei, ceea ce reprezinta o premiera pentru gruparea de la malul Marii.

MUTARI. Pentru a-si intari lotul in speranta ca vor prinde un loc care sa le dea dreptul sa joace in cupele europene, constantenii incearca sa faca in pauza competitionala cateva transferuri. Antrenorul Petre Grigoras i-a anuntat pe cei din conducerea clubului ca si-l doreste pe Tibor Moldovan. Atacantul lui Apulum mai este dorit si de Dinamo. Oficialii dinamovisti i-au promis jucatorului ca ii rezolva problema pe care o are cu fosta sa prietena, care l-a actionat in instanta dupa ce a incasat o bataie de la fotbalist, lucru care il tenteaza pe Moldovan sa semneze cu Dinamo.

DORIT
Pe lista de achizitii a lui Petre Grigoras mai figureaza si Gabriel Apetrei. In varsta de 23 de ani, acesta evolueaza in prezent la Jiul Petrosani, formatie cu care a terminat turul pe primul loc in Seria a III-a a Diviziei B. Atacantul formatiei din Valea Jiului mai este dorit si de Serif Tiraspol, dar patronul "minerilor", Alin Simota, nu doreste sa se desparta de Apetrei, care anul trecut a reusit 17 goluri pentru Jiul.
PASCOVICI
In clipa de fata, cel mai curtat jucator din lotul Farului este Cosmin Pascovici. Internationalul constantenilor este curtat intens de Steaua, Dinamo si Rapid, dupa ce in vara acestui an a fost aproape de un transfer la Universitatea Craiova. Viitoarea echipa pentru care va evolua Pascovici este Panathinaikos Atena, formatie la care mai evolueaza Lucian Sanmartean si Dumitru Mitu.

×
Subiecte în articol: sport