x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ilie Nastase, invitat de Phil Collins la Dubai

Ilie Nastase, invitat de Phil Collins la Dubai

de Mihai Igirosanu    |    08 Sep 2005   •   00:00
Ilie Nastase, invitat de Phil Collins la Dubai

Intre 8 si 10 noiembrie, capitala Emiratelor Arabe Unite va gazdui "Legends Rock Dubai and Senior Tennis Championships", un eveniment grandios care va cuprinde concertul de adio al celebrului Phil Collins si o reprezentatie de gala a sapte fosti mari jucatori de tenis.

ONOARE. Aflat in Bucuresti, unde pregateste turneul BCR Open Romania, presedintele FR Tenis, Ilie Nastase (foto), a fost invitat de "Fundatia Micilor Vise", condusa de Phil si Orianne Collins, sa participe la grandiosul show care va avea loc in cosmopolita capitala a Emiratelor Arabe Unite. "Sunt incantat sa revin la Dubai, pentru ca n-am mai fost acolo de mai bine de doua decenii. Sunt sigur ca nu o sa mai recunosc nimic si abia astept sa vad cum s-a transformat orasul. Va fi un eveniment superb si sunt onorat ca am fost invitat. Cand stai alaturi de Borg, de Forget sau de Phil Collins nu poti sa ai decat sentimente de mandrie si satisfactie", a declarat Ilie Nastase. Concertul de adio al celebrului Phil Collins si tenisul de gala vor fi gazduite de complexul "Madinat Jumeirah", una dintre constructiile cele mai spectaculoase din Orientul Mijlociu.

AFIS. Pe langa Ilie Nastase, fundatia condusa de fa-milia Collins i-a mai invitat la turneul de tenis pe suedezul Bjorn Borg, germanul Michael Stich, indianul Vijai Armitraj, francezii Henri Leconte si Guy Forget si iranianul Mansour Bahrami. Ultimul este partenerul traditional de meciuri demonstrative al lui Nastase si a fost prezent deseori in Romania la diverse spectacole. Cele sapte foste glorii ale tenisului mondial vor fi invitatii speciali ai lui Phil Collins si la spectacolul pe care celebrul artist il va sustine intr-una din imensele gradini luxoase ale complexului din capitala Emiratelor Arabe Unite.

×
Subiecte în articol: sport ilie năstase collins phil phil collins