x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport In asteptarea "Generalului"

In asteptarea "Generalului"

de Vicentiu Neagoe    |    Dragos Stoica    |    13 Iul 2005   •   00:00
In asteptarea "Generalului"

Gica Hagi, Gica Popescu, Lupescu, Prunea si Vladoiu s-au antrenat pe Stadionul Dinamo in vederea meciului de sambata, de la Timisoara. Zilele acestea vor mai sosi tricolori, dar si Anghel Iordanescu.

Cinci dintre componentii echipei care facea istorie in urma cu 11 ani, la CM din SUA ’94, s-au regasit in ultimele zile pe gazonul Stadionului Dinamo.

NOSTALGIE. Asemeni convocarilor de odinioara de la echipa nationala, Gica Hagi l-a solicitat din greu pe Florin Prunea, "Regele" trimitand mai multe trasoare marca "Columbia" la vinclul portii. "Am venit sa jucam din placere, asa cum am facut-o toata viata", a declarat Hagi. Acesta si-a declinat responsabilitatea pregatirii fostilor sai coechipieri, precizand ca aceasta misiune nu-i poate reveni decat lui Anghel Iordanescu, aflat inca in Arabia Saudita: "Nu sunt eu atat de mare, incat sa pot pregati Generatia de aur. Il asteptam pe nea Puiu, care acum probabil asteapta sa-si incaseze banii pentru cucerirea Cupei Campionilor Tarilor Arabe".

EFORT. Cei mai in forma jucatori din punct de vedere fizic au fost Gica Popescu si Ionut Lupescu. "Baciul" a admis ca Hagi a ramas acelasi geniu, dar i-a reprosat in gluma comoditatea pe teren.

VINE SI DORINEL
Dupa ce prezenta sa la "Seara Campionilor" a stat sub semnul intrebarii mai mult timp, Dorinel Munteanu se va afla totusi pe teren in meciul dintre Romania ’94 si Brazilia ’94. Conducatorii lui CFR Cluj au obtinut amanarea pentru duminica a partidei din Cupa Intertoto, contra francezilor de la Saint-Etienne. In acelasi timp, Guvernul i-a pus lui Munteanu la dispozitie un elicopter, care va decola din Cluj sambata, urmand ca, la finalul primei reprize din "Seara Campionilor", sa-l readuca sub Feleac pe antrenorul-jucator al CFR-ului.

×
Subiecte în articol: sport