x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Indemnati la schi

Indemnati la schi

13 Ian 2005   •   00:00

Aflati in cantonament la Poiana Brasov, cea mai scumpa statiune montana din Romania, jucatorii Rapidului stau departe de tentatiile anotimpului rece.

SORIN ANGHEL

OFERTA. Chiar daca patronul George Copos administreaza partia Bradul, giulestenii nici nu vor sa auda de schi. Dupa doua antrenamente zilnice, in care Razvan Lucescu scoate untul din Sabin Ilie & Co, rapidistii nu vor altceva decat somn. Nici vorba de vreo aventura nocturna atat timp cat sotiile si prietenele le fac un marcaj la fel de strict precum stoperii din Il Calcio. "M-as bucura daca jucatorii mei ar vrea sa mearga la schi, dar dupa fiecare antrenament toti fug imediat in camere, la odihna", spune tehnicianul Rapidului.

SCHIMBARE. Daca pana acum giulestenii locuiau la unul dintre cele trei hoteluri pe care George Copos le detine la Poiana Brasov, anul acesta Razvan Lucescu a ales Piatra Mare, stabiliment apartinand lui Ioan Neculaie, patronul lui FC Brasov. "Sunt conditii foarte bune aici. Stiu asta de pe vremea cand am antrenat Brasovul", a explicat tehnicianul.

SPERANTE. Razvan Lucescu recunoaste ca isi pune mari speranta in Mugurel Buga. "Il vad ca pe un jucator gata sa dea totul. Nu se pune problema de integrare, deoarece eu l-am dorit, iar la Rapid este un grup bun. Astept sa-si arate valoarea lui la un nivel de top. E o sansa pentru el, de aici poate ajunge din nou la echipa nationala. Daca ar fi mai ramas la FC Brasov, ar fi fost resemnat", a declarat Lucescu Jr. Acesta a anuntat ca va cauta sa-si intareasca compartimentul defensiv.

ANTALYA
Stagiul de pregatire de la Poiana Brasov se va sfarsi astazi. Jucatorii vor avea liber pana duminica, atunci cand vor pleca intr-un turneu de pregatire in Antalya, care se va intinde pana pe 24 ianuarie. Pe durata sederii lor in Turcia, giulestenii vor disputa jocuri amicale cu Sahtior Donetk, Borussia Dortmund B, Hajduk Split si Lokomotiv Moscova Plovdiv. La intoarcerea in tara, Rapidul se va pregati timp de doua saptamani la baza ProRapid, dupa care vor pleca din nou in Turcia.
×
Subiecte în articol: sport