x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

22 Noi 2004   •   00:00

23 NOIEMBRIE 2004
FAVORITI. Site-ul oficial al UEFA noteaza ca, prin prisma palmaresului, Steaua este favorita in meciul cu Besiktas. "Ros-albastrii" au mai intalnit de doua ori echipe din Turcia, eliminandu-le de fiecare data: pe Galatasaray, in sezonul 1988-1989 al Cupei Campionilor Europeni, si pe Fenerbahce, in editia 1997-1998 a Cupei UEFA. Besiktas a intalnit o singura data o formatie din Romania, fiind eliminata, in editia 1974/1975 a Cupei UEFA, in primul tur, de Steagul Rosu Brasov.

REMIZA. Besiktas a remizat in campionat, 2-2 cu Rizespor. Golurile echipei din Istanbul au fost marcate de Ahmed Hassan (‘65 - din penalty) si Ibrahim Akin (’80). Vicente del Bosque a folosit formula: Ramazan - Fatih, Emre (’46 Ahmed Hassan), Cagdas Atan - Ibrahim Uzulmez, Ali Gunes, Okan Buruk (’66 Tumer), Ahmet Yildirim, Juanfran - Sergen (’56 Ibrahim Akin), Carew. Tehnicianul lui Besiktas spune ca remiza nu va afecta moralul pentru partida de joi, cu Steaua: "Nu trebuie sa ne relaxam la Bucuresti gandindu-ne ca mai avem de jucat un meci acasa, in Cupa UEFA. Vom merge ca sa invingem".

DECES. Un suporter de numai 16 ani al lui Besiktas a fost injunghiat mortal, duminica seara, pe stadionul "Inonu", in timpul meciului din etapa a 12-a cu Caykur Rizespor. Atacatorul, in varsta de 22 de ani, a fost arestat la iesirea din arena, el recunoscandu-si fapta.

×
Subiecte în articol: sport