x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info EURO 2008: Grupa C

Info EURO 2008: Grupa C

17 Iun 2008   •   00:00

Gianluigi Buffon crede că Olanda – România va fi un meci adevărat


Azi

21:45 Berna:Olanda – România

21:45 Zürich:Franţa – Italia

Clasament
Olanda 2          2          0          0          7-1       6p

România           2          0          2          0          1-1       2p

Franţa  2          0          1          1          1-4       1p

Italia     2          0          1          1          1-4       1p

Meciuri jucate:

România – Franţa         0-0

Olanda – Italia  3-0
Van Nistelrooy (’26), Sneijder (’31),Van Bronckhorst (’79)

Italia – România            1-1
Panucci (’56) / Mutu (’55)

Olanda – Franţa           4-1
Kuyt (’9), Van Persie (’59), Robben (’72), Sneijder (’90) / Henry (’71)

 
ITALIA. Gianluigi Buffon crede că Olanda – România va fi un meci adevărat “Avînd în vedere rezultatele din grupă, cred că mai degrabă Van Basten va prefera să regăsească Franţa sau Italia în semifinale”, a spus portarul italian care este însă conştient că pentru “azzurri” principala preocupare o reprezintă întîlnirea cu Franţa, pe care trebuie s-o cîştige neapărat. 

 
OLANDA. Autocarul reprezentativei Olandei a plecat, duminică după-amiază, de la stadionul din Lausanne, unde avu­sese loc antrenamentul, fără atacantul Klaas-Jan Huntelaar, care a fost uitat, acesta ajungînd la hotel ulterior, cu o maşină. “A fost o neînţelegere. Am întrebat de cîteva ori dacă e toată lumea, am crezut că suntem toţi”, a încercat să explice Marco van Basten.

 
FRANŢA. Portarul titular al naţionalei Franţei, Gregory Coupet, nu crede că Olanda va lăsa garda jos în meciul cu România. “Cu suporterii care vor fi în spatele lor, nu le-ar fi bine să piardă. Şi apoi, Olanda are o revanşă de luat după rezultatele din preliminarii. Ei nu vor ca România să pară o echipă superioară faţă de a lor”, a declarat Coupet, portarul echipei Lyon.

 
ROMÂNIA. Dă­nuţ Coman a urat mult succes tricolorilor în meciul cu Olanda. Portarul a menţionat că este permanent în legătură cu fotbaliştii tricolori, iar astăzi le va ţine amîn­doi pumnii. Pînă acum a ţinut doar pumnul drept, din cauza acciden­tării la mîna stîngă. Coman a adău­gat că speră să mai aibă şan­sa de a participa la un turneu fi­nal.

×
Subiecte în articol: sport romania olanda