x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Intoarcerea fiilor risipitori

Intoarcerea fiilor risipitori

15 Dec 2004   •   00:00

Ramasa in proprietatea lui Dinel Staicu dupa esecul negocierilor cu Primaria, Universitatea este pe punctul de a se intari cu trei jucatori care au mai avut in trecut legatura cu clubul din Banie.

REVENIRE. Corneliu Papura s-ar face iar oltean, din retur
CERTITUDINI. Papura, izgonit in vara in Cipru de Mircea Rednic, reprezinta principala tinta dintre achizitiile care vor fi facute in aceasta iarna. Legitimat la AEL Limassol, acesta este disponibil pentru a reveni la Craiova, mai ales ca imprumutul sau in Cipru a expirat. Un alt spectaculos come-back ar putea fi cel al lui Ionel Tersinio Gane, jucator care a fost declarat ca apartinand Craiovei. Plecat in China in timpul celor doua zile in care Adrian Mititelu a fost patron, acesta tebuie sa se prezinte la reunirea lotului din data de 10 ianuarie.

VIZATI. Oltenii au pus ochii si pe mijlocasul Eugen Trica. Acesta este insa destul de scump, mai ales ca n-a mai fost declarat jucator liber de contract, asa cum sperau oficialii "Stiintei". Trica si-a primit ultima rata din contract, asa ca oltenii trebuie sa negocieze cu conducerea lui Litex Loveci un eventual transfer. Ultima tinta este ex-rapidistul Robert Nita, care tocmai s-a intors dupa un scurt periplu prin Israel. Pavel Badea, care tocmai a fost reconfirmat in functie, asteapta o lista cu fotbalisti liberi de contract din partea lui Gica Popescu. (Dragos Stoica, Vicentiu Neagoe)

PROGRAM
Dinel Staicu si Pavel Badea au stabilit programul de pregatire al Universitatii inaintea returului. Astfel, reunirea va avea loc pe 10 ianuarie, intre 12 si 14 ianuarie este programata vizita medicala, iar intre 17 ianuarie si 23 ianuarie va fi efectuat un stagiu de pregatire in statiunea Govora. Intre 27 ianuarie si 12 februarie, "Stiinta" va pleca in Antalya. De asemenea, au fost perfectate cateva meciuri de verificare cu FC Caracal (19 februarie), cu Rapid sau FC National (23 februarie) si cu Oltul Slatina (26 februarie). (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport