x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Intre ciocan si nicovala

Intre ciocan si nicovala

02 Dec 2004   •   00:00

La finalul jocului de miercuri de la Pitesti, fanii Universitatii i-au cerut lui Sorin Frunza (foto) sa nu paraseasca gruparea din Banie. "Sorin Frunza nu pleca, asta e echipa!", au cantat ultrasii olteni.

CHICHITE. Situatia mijlocasului venit in vara de la FC Vaslui pentru 100.000 de dolari, platibili in doua rate, este una foarte complicata. In contractul de transfer este o clauza potrivit careia jucatorul se intoarce la divizionara B daca oltenii nu platesc 50.000 de dolari pana pe 30 noiembrie. Cum acest termen a trecut, Dinel Staicu incearca sa se fofileasca. "Avem dovada platii facute pentru Frunza. Avem dovada bancara ca totul este in regula. Am platit inca din septembrie suma de 100.000 de dolari pentru Frunza. Daca cei de la Vaslui zic ca nu am platit e treaba lor", a spus Staicu.

BETONATI. Pentru oficialii divizionarei B lucrurile sunt cat se poate de clare. "Am primit pe 23 iulie 50.000 de dolari pentru Jovanivici, iar pe 27 iulie 50.000 de dolari pentru Frunza, suma care reprezinta prima rata din contratul de transfer. Exista o clauza prin care Sorin Frunza redevine jucatorul lui FC Vaslui in cazul in care Universitatea Craiova nu plateste diferenta de 50.000 de dolari pana la 30 noiembrie. Cum noi nu am primit banii, jucatorul trebuie sa se intoarca la echipa noastra", a replicat Dragos Iftime, presedintele clubului FC Vaslui. (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport