x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Iordanescu trage de Tibi Ghioane

Iordanescu trage de Tibi Ghioane

15 Mai 2004   •   00:00

Selectionerul Anghel Iordanescu nu a renuntat la ideea readucerii printre „tricolori" a mijlocasului Tiberiu Ghioane. Evolutiile apreciate ale acestuia la Dinamo Kiev l-au determinat pe General sa incerce o reconciliere cu rebelul care a refuzat nationala.

MIHAI IGIROSANU

TELEFOANE. Desi este interesat de o impacare cu Ghioane, selectionerul a preferat sa evite, deocamdata, un dialog direct cu jucatorul liderului detasat al campionatului ucrainean. „Ghioane se afla, ca si alti fotbalisti, pe o lista largita a mea. In vederea campaniei pentru calificarea la CM 2006, avem nevoie de toti jucatorii de valoare", a precizat de curand Anghel Iordanescu.

INFORMARE. La inceputul acestei saptamani, Tiberiu Ghioane a fost contactat de antrenorul secund, Dan Apolzan. Interesant este ca acesta este singurul membru al staff-ului care discuta cu Ghioane, catalogat de toata lumea drept un caracter foarte dificil. Iordanescu i-a transmis lui Apolzan sa-l intrebe pe Ghioane daca isi mentine punctul de vedere referitor la echipa nationala. (Mihai Igirosanu)

Intermediarul Florin Cernat

Cu prilejul deplasarii din Scotia, selectionerul a purtat mai multe convorbiri tÃşte-à -tÃşte cu Florin Cernat, colegul lui Tiberiu Ghioane de la Dinamo Kiev. Iordanescu l-a rugat pe Cernat sa discute cu Ghioane pe marginea subiectului echipa nationala. „Este un tip mai orgolios, dar cred ca pana la urma va reveni la sentimente mai bune vizavi de echipa nationala. Nu cred ca vreun jucator poate refuza sa joace pentru tara lui", spunea Cernat la intoarcerea de la Glasgow.
×
Subiecte în articol: sport ghioane