x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Irina Bara s-a calificat în finala turneului ITF de la Koper

Irina Bara s-a calificat în finala turneului ITF de la Koper

de Redacția Jurnalul    |    22 Apr 2023   •   17:08
Irina Bara s-a calificat în finala turneului ITF de la Koper
Sursa foto: Hepta

Dintre cele trei sportive din România prezente sâmbătă în semifinalele turneului de tenis feminin ITF W60 de la Koper (Slovenia), doar una a reușit să se califice în finală. Irina Bara a învins-o pe compatrioata sa, Andreea Mitu, în timp ce Jaqueline Cristian a pierdut cea de a doua semifinală.

În prima semifinală, una sută la sută românească, Irina Bara s-a impus în trei seturi disputate, în fața Andreei Mitu, după ce a fost condusă după primul set. Bara a câștigat cu 3-6, 7-5, 6-4, după două ore și 43 de minute de joc.

Primul set a fost unul total atipic, din 9 game-uri jucate unul singur fiind câștigat la serviciu, fiind înregistrate 8 break-uri.

Game-ul secund a continuat aproape în aceași notă, cu 7 break-uri în 12 game-uri jucate, irina Bara egalând situația la seturi.

În decisiv, cele două au mers capa la cap până la 4-4, cu câte două break-uri de fiecare parte. Bara și-a adjudecat victoria cu un ultim break, dublat de câștigarea propriului serviciu.

Ea o va întâlni în finală pe spaniola Aliona Bolsova Zadoinov, favorita numărul 7 a turneului, care a trecut fără probleme în semifinală de Jaqueline Cristian, cu 6-2, 6-1.

Finala se joacă duminică de la ora locală 11.00.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Irina Bara andreea miti