x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Isi explica tacerea

Isi explica tacerea

10 Noi 2004   •   00:00

Antrenorul Walter Zenga a anuntat motivele care l-au facut sa refuze dialogul cu reprezentantii presei dupa ultimele doua meciuri.


IONUT PADURARU




Astfel, intr-un comunicat aparut pe site-ul oficial al Stelei, Zenga isi explica supararea pe jurnalisti pentru aparitia, dupa partida din Cupa UEFA de la Parma, a unor articole care se refereau la prezenta familiilor jucatorilor sau modul in care au fost impartite primele.


RESPECT. Tehnicianul mai spune ca atitudinea sa nu este o urmare a rezultatelor nefavorabile, ci pentru a-si proteja jucatorii si pentru ca doreste sa fie respectat de reprezentantii presei. Zenga a tinut sa-si exprime pentru suporteri, in acest mod, parerea dupa aceste doua rezultate mai putin satisfacatoare. "Nu am jucat prea bine la Parma, dar sansele de calificare raman in continuare intacte. E clar ca traversam o perioada de oboseala si vreau sa cred ca pauza competitionala datorata meciului echipei nationale va fi binevenita pentru a ne reface pentru ultimele cinci meciuri din acest sezon", spune Zenga, cerand suporterilor sa ramana alaturi de echipa.












RADOI SPRE INTER MILANO?


Potrivit site-ului italian sports.it, Mirel Radoi va fi transferat in aceasta iarna sau la inceputul sezonului viitor la Inter Milano pentru suma de 3 milioane de euro. Radoi, care a fost propus la Inter de antrenorul Walter Zenga, a fost urmarit de Giacinto Facchetti in partida pierduta, in deplasare, cu 0-1, in fata Parmei. Presedintele milanezilor a ramas impresionat de prestatia fundasului si pare convins sa-l transfere.














MIHAI STOICA ISI CERE SCUZE


Foarte nervos dupa partida de la Bacau, cand le-a urat moldovenilor sa retrogradeze, presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, a tinut ieri sa isi ceara scuze: "Ma deranjau tragerile de timp din ultimele minute. Mai ales comportamentul copiilor de mingi, care la fiecare 30 de secunde aruncau in teren o a doua minge pentru ca jocul sa fie intrerupt. Imi cer scuze fata de echipa bacauana pentru cele intamplate".




×
Subiecte în articol: sport