x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport J.O. Beijing / China, zguduita de un nou cutremur

J.O. Beijing / China, zguduita de un nou cutremur

de Ovidiu Ciutescu    |    05 Aug 2008   •   00:00
J.O. Beijing / China, zguduita de un nou cutremur

13:40 • Un cutremur de 6 grade pe scara magnitudinii de moment a afectat marti provincia chineza Sichuan, din centrul tarii, la ora 12.49, ora Romaniei. Cutremurul, sustin canalele de presa externe, nu face decit sa alimenteze teama sportivilor prezenti la Jocurile Olimpice care vor debuta pe 8 august la Beijing.

Un cutremur de 6 grade pe scara magnitudinii de moment a afectat marţi provincia chineză Sichuan, din centrul ţării, la ora 12.49, ora României. Cutremurul, susţin canalele de presă externe, nu face decît să alimenteze teama sportivilor prezenţi la Jocurile Olimpice care vor debuta pe 8 august la Beijing.

 

 

 

Cutremurul a avut epicentrul 48 de kilometri la nord-nord-vest de Guangyuan, China, la o adîncime de aproape zece kilometri, a anunţat USGS. Un cutremur de o asemenea magnitudine produs la o adâncime mică poate provoca pagube semnificative. Provincia Sichuan a fost cel mai grav afectată de cutremurul din luna mai. Oficialităţile chineze continuă să dea asigurări că Jocurile Olimpice nu vor fi perturbate nici de acte de terorism, nici de manifestările naturii sau de poluarea existentă în Beijing.

 

×
Subiecte în articol: sport