x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport J.O. Beijing / Sarapova si Ancic renunta la Olimpiada

J.O. Beijing / Sarapova si Ancic renunta la Olimpiada

de Ovidiu Ciutescu    |    01 Aug 2008   •   00:00
J.O. Beijing / Sarapova si Ancic renunta la Olimpiada

13:02 • Maria Sarapova si Mario Ancic au anuntat, vineri, ca nu vor participa la Jocurile Olimpice de la Beijing. Motivatia celor doi sportivi tine de probleme medicale, informeaza AFP.

Maria Şarapova şi Mario Ancic au anunţat, vineri, că nu vor participa la Jocurile Olimpice de la Beijing. Motivaţia celor doi sportivi ţine de probleme medicale, informează AFP.

 

 

FORFAIT. Rusoaica Maria Şarapova (numărul 3 mondial în ierarhia WTA) nu va mai participa la Olimpiadă după ce în urma unei radiografii s-a descoperit că este accidentată la umărul drept. Şarapova s-a retras joi, în turul trei al turneului WTA de la Montreal, din cauza problemelor la umăr, iar investigaţiile au arătat că nu poate participa la Olimpiadă. "Voi merge la New York pentru a mai face un control medical, dar nu mai există nicio şansă să particip la Jocurile Olimpice. După ultimul meci am ştiut că este ceva în neregulă cu umărul meu drept, iar acest tip de accidentare necesită mai mult pentru vindecare", a declarat Şarapova, pentru site-ul său personal. Croatul Mario Ancic (numărul 26 mondial în ierarhia ATP) a declarat că nu se simte în stare, din punct de vedere fizic să participe, la Olimpiadă: "Mă simt complet epuizat şi nu mai pot să fac nici măcar un antrenament de 20 de minute. Mă simt de parcă în ultimele două săptămîni aş fi avut temperatură, aş fi vomitat şi m-ar fi durut capul. Tocmai de aceea am decis să renunţ la Jocurile Olimpice". Jocurile Olimpice de la Beijing vor avea loc în perioada 8-24 august.

 

×
Subiecte în articol: sport