x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jaqueline Cristian, eliminată în primul tur la turneul de la Hobart

Jaqueline Cristian, eliminată în primul tur la turneul de la Hobart

de Redacția Jurnalul    |    09 Ian 2023   •   11:30
Jaqueline Cristian, eliminată în primul tur la turneul de la Hobart
Sursa foto: Hepta

Jaqueline Cristian (146 WTA) a fost învinsă luni dimineața în primul tur al turneului de tenis feminin WTA 250 de la Hobart, Australia, de jucătoarea cehă Marie Bouzkova, favorita principală a turneului.

După un meci disputat ce a durat două ore și 8 minute, Marie Bouzkova s-a impus cu 7-6 (2), 6-3, Cristian făcând un meci foarte bun, cu un joc promițător.

Românca a condus cu 5-2 în primul set, dar nu a reușit să valorifice un break avans și a cedat în cele din urmă primul set la tiebreak, după o oră și 9 minute de joc.

Setul secund a fost de asemenea disputat, cu câteva game-uri lungi și un joc frumos din partea lui Cristian, care a servit cu 71 la sută pe primul serviciu, fără duble greșeli.

Jaqueline Cristian va fi prezentă pe tabloul principal al Australian Open, beneficiid de clasamentul protejat, și va juca la Melbourne și în proba de dublu, alături de germana Tamara Korpatsch.

Pe tabloul principal de la Australian Open vor mai fi prezente și Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Patricia Țig, în timp ce Alexandra Cadanțu, Gabriela Ruse, Gabriela Lee se află încă în calificări.

 

 

×
Subiecte în articol: Jaqueline Cristian Hobart