x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lacatus a demisionat

Lacatus a demisionat

02 Feb 2004   •   00:00

Presat de patronul Ioan Neculaie, Marius Lacatus si-a prezentat demisia din functia de antrenor al lui FC Brasov, locul sau fiind luat de Razvan Lucescu.

Decizia a fost luata la capatul unei intalniri avute ieri-dimineata de "Fiara" cu presedintele Ioan Neculaie.

DISCUTIE. "Boss-ul" brasovean i-a vorbit lui Lacatus despre situatia critica in care se gaseste echipa si ca ar fi nevoie de o schimbare. "Aveti doua variante. Ori sa-i dati afara pe toti jucatorii aflati acum in lot, ori sa ma in locuiti pe mine. Mi se pare imposibil sa schimbati 22 de jucatori deodata, asa ca demisia mea este cea mai buna solutie", a replicat Lacatus.

INSTIINTARE. Jucatorii lui FC Brasov au aflat vestea dupa antrenamentul de dimineata. Dupa discutia de doua ore avuta la sediul clubului cu Ioan Neculaie, Lacatus s-a dus in graba la stadionul Tineretului, acolo unde "stegarii" se antrenau. Dupa finalul sedint ei de pregatire, "Fiara" i-a convocat in vestiar pe jucatori, le-a multumit pentru colaborare si i-a anuntat ca nu mai este antrenorul echipei.

INCREDERE. Unul dintre motivele pentru care Marius Lacatus nu a tinut foarte mult de scaunul sau l-au reprezentat datoriile financiare pe care clubul le are catre el, dar si fata de jucatori. Cu toate acestea, "Fiara" spera ca va incasa toti banii pe care ii are de primit prin contract. "Sper sa nu fie probleme si sa ajungem la o intelegere. Am incredere in cuvintele lui Ioan Neculaie, care m-a asigurat ca voi fi rasplatit pentru ce am facut la Brasov", a declarat Lacatus.

Lucescu Jr. este noul antrenor

Patronul echipei, Ioan Neculaie, a imbratisat varianta demisiei lui Lacatus, el avand deja pregatita o varianta. Urmasul "Fiarei" pe banca Brasovului va fi Razvan Lucescu , care a absolvit scoala de antrenori vara trecuta, in Germania. Discutiile cu acesta s-au purtat de la finalul turului, dar partile au ajuns la un acord abia vineri. Oferta facuta de presedintele Neculaie a reprezentat si motivul pentru care fiul lui Mircea Lucescu a refuzat la inceputul acestui an sa preia pe "Poli" Iasi. Secundul lui Razvan Lucescu va fi Daniel Isaila cu care a fost coleg la Rapid in sezonul 2000-2001. In carti s-au mai aflat Ioan Ovidiu Sabau si Gigi Multescu. Raducanu a daramat tribuna cu suporteri

×
Subiecte în articol: sport lacatus