x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lacatus e aproape de Trivale

Lacatus e aproape de Trivale

09 Iun 2004   •   00:00

Retrogradarea Ceahlaului l-a afectat foarte mult pe Marius Lacatus. Esecul de sub Pietricica l-a determinat pe fosta glorie a Stelei sa isi indrepte gandurile spre alte zari.

El este foarte aproape de a prelua pe FC Arges. Dupa Rapid, care l-a inlaturat pe Viorel Hizo pentru aducerea lui Razvan Lucescu, si FC Brasov, echipa de la care a plecat fiul antrenorului de la Sahtior Donetk, FC Arges are mari sanse sa devina al doilea club din Divizia A care isi schimba antrenorul principal dupa incheierea acestui sezon competitional intern.

DISCUTII. Aflat momentan in vacanta, Ion Moldovan, tehnicianul cu care pitestenii s-au salvat de la retrogradare, pare sa nu mai fie agreat la Pitesti. In schimb, Lacatus este considera o solutie viabila pentru club, avand reputatia unui antrenor nu foarte scump si care asigura o atmosfera placuta intr-un colectiv. La fel ca si Moldovan, posibilul demis, Marius Lacatus a intrat deja in vacanta, insa se pare ca a purtat deja cateva discutii cu conducerea gruparii alb-violete.

ACORD. Surse apropiate clubului pitestean sustin ca Lacatus, care si-a incheiat contractul cu Ceahlaul, a ajuns deja la un acord cu FC Arges, urmand a prelua echipa imediat dupa revenirea din vacanta. Interesant este ca liderii argeseni nu l-au anuntat pe Ion Moldovan despre intentiile lor. Se pare ca Lacatus doreste un contract pe un an, plus inca unul in cazul atingerii obiectivului care urmeaza a fi stabilit si daca cele doua parti vor fi multumite de colaborare. (Paul Andone, Mihai Igirosanu)

Moldovan: "Nu ma mai intereseaza nimic!"

Contactat telefonic ieri, antrenorul lui FC Arges s-a aratat oarecum resemnat in privinta situatiei sale din Trivale, desi inca nimic nu este clar. "Momentan sunt in vacanta si nu ma mai intereseaza nimic. Consider ca aceasta vacanta este una binemeritata dupa perioada plina de tensiuni si probleme pe care am trait-o la Pitesti. Nu am discutat nimic cu cei de la FC Arges, dar poate nici nu am ce sa mai vorbesc, daca spuneti ca negociaza cu Marius Lacatus... Tot ceea ce stiu este ca vreau sa uit acum de fotbal. Pot sa se darame si zidurile, ca nu ma intereseaza decat vacanta mea!", a declarat Ion Moldovan.
×
Subiecte în articol: sport lacatus