x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lance Armstrong - Probabilitate foarte mare de dopaj

Lance Armstrong - Probabilitate foarte mare de dopaj

de Dragos Stoica    |    07 Sep 2005   •   00:00
Lance Armstrong - Probabilitate foarte mare de dopaj

Presedintele Agentiei Mondiale Antidoping (WADA), Dick Pound, considera ca exista o probabilitate foarte mare de dopaj in cazul "afacerii Armstrong" , dupa ce cel mai mare ciclist al tuturor timpurilor a fost acuzat ca ar fi folosit substante interzise in timpul primei sale victorii in Turul Frantei, din 1999.

MISTER. Pound a precizat insa ca forul pe care il conduce nu a primit nici o analiza nominala de la laboratorul francez. "Analizele efectuate nu contin deocamdata nici un nume. Ca ar fi vorba de analizele lui Lance Armstrong o spune doar presa, a declarat Pound. Totusi, presedintele canadian al Agentiei Mondiale Antidoping este convins ca laboratorul francez este unul de calitate: "Nu am nici un motiv sa cred ca analizele nu au fost efectuate intr-o maniera normala".

De asemenea, Pound s-a pronuntat in favoarea unor teste genetice, care sa certifice definitiv apartenenta analizelor ciclistului american Lance Armstrong. In ceea ce-l priveste pe fostul mare ciclist, retras in vara acestui an dupa a saptea victorie consecutiva in Turneul Frantei, acesta isi vede de viata in mod normal, logodindu-se in urma cu doua zile cu prietena sa, cantareata Sheryl Crow.

×
Subiecte în articol: sport