x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lazio - Dinamo - Grande Lobonţ

Lazio - Dinamo - Grande Lobonţ

de Marius Mihalcea    |    16 Aug 2007   •   00:00
Lazio  -  Dinamo - Grande Lobonţ

Un penalty apărat, multe şuturi periculoase respinse sau reţinute şi alte centrări rezolvate cu ieşiri inspirate. Acestea sunt reperele celui mai bun om al "căinilor" in remiza de pe Olimpico.

Un penalty apărat, multe şuturi periculoase respinse sau reţinute şi alte centrări rezolvate cu ieşiri inspirate. Acestea sunt reperele celui mai bun om al "căinilor" in remiza de pe Olimpico.

Prestaţia lui Bogdan Lobonţ, care ar putea fi decisivă in obţinerea calificării in premieră pentru Dinamo in Liga Campionilor, a fost foarte apreciată.

APRECIERI. "Dacă Dinamo nu a ieşit invinsă de pe Olimpico este numai meritul lui Lobonţ. A apărat penalty-ul executat de Rocchi şi a avut alte căteva intervenţii absolut decisive", a scris site-ul Goal.com. Cotidianul Corriere Canadese consideră că "Lobonţ a fost cel mai bun jucător al intălnirii", notăndu-l cu 7. Administratorul-delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, a vorbit şi el despre Lobonţ. "Nu trebuie să ne găndim ce ar fi fost dacă nu era Lobonţ, el a dat siguranţă maximă, a apărat un penalty, a avut mingi grele, a ieşit bine pe centrări." "A fost o partidă grea, un adevărat război, dovadă şi numărul mare de accidentări, ca să nu mai vorbesc de cartonaşele galbene şi roşii acordate. E bine că nu ne-am pierdut cu firea şi am păstrat acest 1-1, care ne dă şanse de calificare la Bucureşti. Returul va fi foarte, foarte, foarte greu!", a scris Lobonţ pe site-ul său.

ISTORIC. In turneul de pregătire din Turcia, in finala turneului de la Zell am See, Beşiktaş - Dinamo, Lobonţ a apărat doar un penalty din cele 8 ce i-au fost expediate. In Supercupa Romăniei, cu Rapid, portarul dinamovist nu a parat nici un penalty. Marţi seara insă a apărat un penalty ce poate fi decisiv pentru viitorul lui Dinamo!

×
Subiecte în articol: sport dinamo lobonţ lobon