x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lituania / Antrenorul nationalei a lasat fotbalul pentru o cariera politica

Lituania / Antrenorul nationalei a lasat fotbalul pentru o cariera politica

de Ovidiu Ciutescu    |    05 Aug 2008   •   00:00
Lituania / Antrenorul nationalei a lasat fotbalul pentru o cariera politica

12:04 •  Antrenorul echipei nationale de fotbal a Lituaniei, Algimantas Liubinskas, a renuntat, marti, la functia de selectioner pentru a se consacra unei cariere politice, informeaza AFP. Un caz asemator s-a inregistrat si in Romania, ex-selectionerul Anghel Iordanescu renuntind la fotbal pentru a ocupa o functie politica.

 Antrenorul echipei naţionale de fotbal a Lituaniei, Algimantas Liubinskas, a renunţat, marţi, la funcţia de selecţioner pentru a se consacra unei cariere politice, informează AFP. Un caz asemător s-a înregistrat şi în România, ex-selecţionerul Anghel Iordănescu renunţînd la fotbal pentru a ocupa o funcţie politică.

 

ALEGERE. Liubinskas a declarat că regretă că a fost nevoit să aleagă între sport şi politică: "Voi încerca în continuare să ajut la dezvoltarea fotbalului şi a sportului în genereal". Fostul selecţioner intenţionează să candideze la alegerile parlamentare din 12 octombrie, pe listele partidului populist Drept şi Justiţie, condus de fostul preşedinte lituanian Rolandas Paksas, destituit în 2004. Algimantas Liubinskas (57 de ani) a petrecut două mandate pe banca tehnică a naţionalei Lituaniei, primul între 1992 şi 1995, iar cel de-al doilea l-a început în 2003.

 

×
Subiecte în articol: sport