x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lobont s-a recules la Dumbrava

Lobont s-a recules la Dumbrava

03 Ian 2005   •   00:00

Portarul echipei nationale a Romaniei, Bogdan Lobont, si-a petrecut o mare parte din vacanta de iarna la Manastirea Dumbrava din judetul Alba, construita in mare parte din contributia fotbalistilor de la echipa nationala de fotbal, dar si a unor jucatori din judetele Cluj, Mures si Salaj.

LUCIAN DOBRATER

CAINTA. Lobont s-a recules dupa un an nereusit
IN SECRET. Dupa un an destul de nefast, atat din punct de vedere sportiv - el suferind multe accidentari - , cat si sentimental - fiind despartit de mama copilului lui - goalkeeper-ul lui Ajax Amsterdam a apelat la arhimandritul Vasile pentru a-l pune "pe picioare". "Loby" a stat in mare secret la Manastirea duhovnicului "tricolorilor", de lunea trecuta pana in ultima zi a anului, iar Revelionul l-a petrecut in Bucuresti, alaturi de parintii sai. In zilele petrecute la Manastirea Dumbrava, portarul s-a rugat in biserica si a vizitat cateva locuri pitoresti din zona.

AFLUENTA. De precizat ca in noaptea de la trecerea dintre ani, la sfantul lacas s-au adunat peste 150 de persoane, dintre care foarte muti tineri, pentru a asista la slujba oficiata de arhimandritul Vasile, personaj cunoscut in anturajul echipei nationale de fotbal. "Sa dea Cel de Sus sa fim mai buni, mai milostivi si mai uniti in acest an, sa avem parte de dragoste, pace si de credinta", a urat, in cinstea noului an, staretul Manastirii Dumbrava.

×
Subiecte în articol: sport