x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lucescu, sprijinit in continuare

Lucescu, sprijinit in continuare

22 Noi 2004   •   00:00

Rezultatele mai putin satisfacatoare din ultimul timp ale Rapidului nu l-au facut pe Razvan Lucescu sa piarda sprijinul conducerii. Dupa ce presedintele a spus, dupa cel mai slab meci al giulestenilor din acest sezon - 0-2 la Constanta - ca nu se pune problema ca tehnicianul sa fie demis, ieri a venit randul patronului George Copos sa-si exprime suportul sau.

SCHIMBARE DE ATITUDINE. Dupa ce l-a criticat pe Razvan, George Copos a revenit la sentimente mai bune
SPRIJIN. Copos a declarat ca Razvan Lucescu nu va fi schimbat in perioada urmatoare de la conducerea tehnica a echipei feroviare, schimbarea antrenorului nefiind unul dintre subiectele ce vor fi abordate la urmatoarea sedinta a Consiliului Director. "Razvan Lucescu nu este in pericol. Eu am spus dupa meciul cu Farul Constanta niste lucruri la cald. Eram suparat, pentru ca tocmai pierdusem meciul. Demiterea lui nu se afla pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte a Consiliului Director. Nu se pune problema renuntarii la el, cel putin deocamdata", a afirmat oficialul clubului feroviar.

NEMULTUMIRE. Cu toate acestea, George Copos a mai declarat ca este in continuare suparat pentru parcursul slab al echipei din finalul acestui tur de campionat. "Sunt suparat pentru ca Rapidul nu joaca ceea ce ar trebui sa joace in meciurile din deplasare. Nu stiu daca Razvan Lucescu este cel mai mare vinovat pentru acest lucru", a spus patronul giulestean, adaugand insa ca lucrurile nu mai pot continua in acelasi fel. "Conducerea clubului, presedintele trebuie sa stabileasca cine sunt vinovatii", a spus Copos, lasand sa se inteleaga apoi ca jucatorii sunt principalii vinovati. "In pauza de iarna este posibil sa se renunte la o serie de jucatori din lotul actual", a incheiat patronul giulestean.

NU TITLULUI
Presedintele executiv al giulestenilor, Dinu Gheorghe (foto), spune ca echipa sa nu mai poate spera la titlu dupa ce nu a obtinut decat o victorie in deplasare in acest tur si mai ales dupa prestatia de la Constanta. "Am luat doua goluri pe care numai Rapid le putea lua. Iar am luat gol din faza fixa. Probabil ca nici jucatorii nu au valoarea pe care o credeam noi. Nu mai putem spera la titlu in acest an, Steaua este principala favorita pentru castigarea campionatului", a spus oficialul rapidist.

TARZIU
In ceea ce priveste echipa nationala, Copos considera ca Mircea Lucescu nu va accepta propunerea FRF de a prelua functia de selectioner: "Oferta federatiei vine prea tarziu. In toamna lui 1999, cand era la Rapid, Mircea era dispus sa preia echipa nationala gratis. Dar, din nefericire, el nu a fost dorit atunci. Am vorbit acum cu el la telefon si mi-a spus ca se vede nevoit sa refuze oferta. In aceaste conditii, eu cred ca solutia ar fi Ladislau Bölöni. Este un antrenor foarte bun, care si-a demonstrat valoarea".
×
Subiecte în articol: sport