x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lupta la titlu: Arde la Galaţi şi Arad

Lupta la titlu: Arde la Galaţi şi Arad

de Dragos Stoica    |    19 Apr 2008   •   00:00

Cele mai importante meciuri ale etapei se vor disputa la Galaţi şi Arad, unde Steaua, respectiv CFR Cluj ţintesc toate punctele pentru a continua să se dueleze la cîştigarea campionatului.

Cele mai importante meciuri ale etapei se vor disputa la Galaţi şi Arad, unde Steaua, respectiv CFR Cluj ţintesc toate punctele pentru a continua să se dueleze la cîştigarea campionatului.

 

DIFICIL. Partida pe care “mili­tarii” o vor susţine azi la Galaţi, în direct la ora 17:00, pe Antena 1, a fost precedată de un adevărat război psihologic, după ce Gigi Becali a anunţat că intenţionează să-l transfere pe mijlocaşul Oţelului, Janos Sze­kely. “Şi noi avem pe lista jucă­torilor pe care ni-i dorim zece fotba­lişti de la Steaua, în frunte cu Mirel Ră­doi. Decît să apeleze la tertipuri ieftine, Gigi Becali mai bine şi-ar vedea de ograda lui”, a sunat replica preşedintelui gălăţean Marius Stan. Ieri, antrenorul Petre Gri­goraş, a declarat că elevii săi vor face totul pentru a stopa seria de victorii ale Stelei: “Ar fi un lucru de mîndrie. În­tîl­nim cea mai în formă echipă din campionat şi, pentru a reuşi, trebuie să jucăm maximum şi să mai avem şi şansă pe deasupra. Nu sîntem plătiţi nici de CFR şi nici de Steaua, dar avem un obiectiv, mai putem prinde Intertoto, trebuie să cîş­tigăm pentru noi înşine”. De cea­laltă parte, ma­nagerul sportiv al Ste­lei, Adrian Ilie, a afirmat că se aşteaptă la un meci foarte dificil. “E normal ca Oţelul să îşi joace şansa corect contra noastră, să ne încurce şi să-şi cîştige banii. Nu ştiu care va fi această primă a Oţelului, dar sigur vor avea un bonus. Oţelul e puterni­că pe teren propriu. Pentru mine, e cea mai dificilă depla­sare”, a spus Ilie.

Mîine, UTA va avea practic ultima şansă de a se menţine în lupta pentru evitarea retrogradării tocmai împotriva celor de la CFR Cluj. “Jucăm pentru punctele noastre. În primul rînd, ne mai trebuie două puncte pentru a ne îndeplini bare­mul. Şi, cît mai avem o spe­ranţă, in­diferent cît de mică, nu ne dăm bă­tuţi”, a declarat Roland Nagy, tehnicianul arădenilor.

×
Subiecte în articol: sport