x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Măcar până la vară" - Gigi Becali vrea ca OlĂroiu sĂ-şi continue treaba

"Măcar până la vară" - Gigi Becali vrea ca OlĂroiu sĂ-şi continue treaba

de Daniel Stan    |    19 Apr 2007   •   00:00
"Măcar până la vară" - Gigi Becali vrea ca OlĂroiu sĂ-şi continue treaba

Finanţatorul stelist admite faptul că gruparea din Ghencea trece printr-o perioadă de criză, însă, cel puţin momentan, nu este cazul să plece actualul antrenor.

Antrenorul Cosmin Olăroiu şi-a anunţat colaboratorii că partida de aseară din semifinalele Cupei României, cu Poli Timişoara, a fost ultima pe banca Stelei, indiferent de rezultat. Totuşi, chiar dacă este supărat pe prestaţiile echipei din acest sezon, patronul Gigi Becali ar dori ca tehnicianul să rămână până la finele campionatului.

DOUĂ FEŢE. "Am bătut palma să plecăm împreună la luptă pentru Liga Campionilor. La Steaua nu stai dacă nu faci performanţă, este o chestie de bun-simţ, dar momentan nu este cazul ca Olăroiu să plece. Mai sunt încă opt etape, să-l lăsăm să-şi facă treaba până la capăt", a declarat finanţatorul "roş-albaştrilor". Acesta se contrazice singur însă după ce, la finele meciului pierdut la Bistriţa, scor 0-2, a declarat: "Eu nu-l voi demite, dar dacă el va dori să plece acum, nu mă voi opune". Problema pentru Gigi Becali este că, în situaţia în care îl va demite personal pe Olăroiu, va trebui să-i achite o sumă de bani, clauză stipulată în contract. Dar chiar şi în aceste condiţii, tehnicianul pare hotărât să renunţe la bani, având o ofertă tentantă de la Poli Timişoara. "Meciul cu Poli din Cupă este ultimul pe banca Stelei. Îmi pare rău, dar asta simt acum. Gigi se bagă prea mult peste mine şi nu mai rezist". şi Marian Iancu a confirmat faptul că îl doreşte pe Oli: "Dacă va pleca de la Steaua, îl aştept la Timişoara". De asemenea, Gigi Becali s-a contrat dur şi cu managerul general, Mihai Stoica, reproşându-i acestuia faptul că s-a opus transferului lui Lobonţ.

OPOZIŢIE
"Mai sunt încă opt etape şi trebuie să îl lăsăm pe Olăroiu să-şi facă treaba până la capăt. Este adevărat, la Steaua nu stai dacă nu faci performanţă, dar acum nu este cazul ca antrenorul să plece. Eu nu dau afară antrenori şi nu o s-o fac nici cu Olăroiu. La vară vom trage linie"
Gigi Becali
patron Steaua

GIGI VS BALAJ
După ce arbitrul Cristi Balaj a cerut ca patronii şi preşedinţii de cluburi să aibă un comportament civilizat, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a replicat pe un ton destul de acid: "El nu este sănătos la cap. E plătit din banii noştri. Dacă vrea un altfel de comportament, să se ridice şi să le spună pe şleau colegilor săi «Băi, vagabontule, tu ai luat şpagă. Eu nu vreau să răspund pentru tine, care eşti o hahaleră şi un hoţ!»".

×
Subiecte în articol: sport olăroiu gigi becali gigi becali