x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Djokovic va lipsi de la Madrid Open

Djokovic va lipsi de la Madrid Open

de Redacția Jurnalul    |    22 Apr 2023   •   19:10
Djokovic va lipsi de la Madrid Open
Sursa foto: Hepta

Novak Djokovic a renunțat la participarea la turneul Madrid Open, care va avea loc săptămâna viitoare, au anunțat sâmbătă organizatorii, numărul unu mondial alăturându-se lui Rafael Nadal pe lista numelor mari absente de la turneul spaniol.

Djokovic, care nu a putut juca la începutul acestui an în turneele pe suprafață dură din SUA, deoarece nu a fost vaccinat împotriva COVID, se pregătea pentru sezonul de zgură, dar a fost eliminat prematur la Mastersul de la Monte Carlo și la Banja Luka Open.

"Nu m-am simțit bine pe teren, picioarele mele erau lente și jocul de picioare , multe lovituri ratate, total lipsit de direcție", a declarat sârbul în vârstă de 35 de ani după înfrângerea din sferturile de finală în fața lui Dusan Lajovic la Banja Luka.

Djokovic a spus, totuși, că încă speră să își găsească ritmul pe zgură înainte de Openul Franței de luna viitoare.

"Îți dorim o recuperare rapidă, sperăm să te vedem din nou pe teren cât mai curând posibil, Nole", au precizat organizatorii într-un comunicat, fără a oferi detalii despre starea lui Djokovic.

Nadal a anunțat la începutul acestei săptămâni că va lipsi de la turneul de la Madrid, după un regres în recuperarea sa după o accidentare la șold suferită la Australian Open în ianuarie.

Cei doi jucători împart recordul pentru cele mai multe titluri de Grand Slam, cu câte 22 fiecare. Openul Franței, al doilea Grand Slam al sezonului, începe pe 28 mai.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: novak djokovic madrid open