x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mai bine ca acasa

Mai bine ca acasa

de Florin Gongu    |    02 Noi 2006   •   00:00
Mai bine ca acasa

Aseara, la Madrid, Real - Steaua 1-0, dupa un autogol al lui Nicolita. Cam-pioana Romaniei a lasat insa o im-presie placuta pe Santiago Bernabeu. Cititi si: Drama lui Nicolita

Aseara, la Madrid, Real - Steaua 1-0, dupA un autogol al lui NIcolita. campioana Romaniei a lasat insa o impresie placutA pe Santiago Bernabeu.

Ghinionisti, dar mandri

Corespondenta din Madrid
Desi au realizat o partida demna de lauda pe Santiago Bernabeu, stelistii au iesit cu capetele plecate de la vestiare. Autor al unei evolutii foarte bune, portarul Cornel Cernea a dezvaluit surprinzator ca nu mai este dorit la Steaua.

Vizibil afectat, antrenorul Cosmin Olaroiu a incercat sa le protejeze moralul jucatorilor. Jucatorii, in mare lor majoritate, au deplans lipsa de sansa in fata Realului.

GHINION. "Prea multe n-ar fi de spus dupa un meci pe care il pierzi de o asemenea maniera. Steaua a aratat o alta fata. In prima repriza ne-am creat ocazii si daca am fi marcat cred ca ii mai puteam surprinde pe contraatac in repriza a doua. Nu cred ca fost vorba despre o lipsa de curaj, ci de lipsa de sansa. Avem multi jucatori tineri, care poate nici nu se asteptau sa joace in viata lor pe Santiago Bernabeu. Cu toate acestea, au jucat bine si, chiar daca am pierdut cu Lyon si cu Real, am capatat o experienta care ne va fi utila daca vom prinde si la anul grupele Ligii Campionilor", a declarat antrenorul Olaroiu.

"Nu se putea mai rau decat sa pierdem printr-un autogol. Avem mare nevoie sa ne intoarcem anul viitor in aceasta competitie dupa ce am capatat experienta in acest sezon. A fost o mare placere sa joc pe Bernabeu", a declarat si omul care a calificat Steaua in grupe, Valentin Badea.

COMPLIMENTE. Dupa meci, antrenorul Realului, Fabio Capello, a avut cuvinte de lauda la adresa campioanei Romaniei. "Nu a fost o surpriza evolutia Stelei. Stiam ca este mai periculoasa in deplasare, unde are spatii de manevra si joaca bine presingul. Este o formatie bine antrenata si sunt sigur ca se va califica pentru Cupa UEFA. In general, nu ma prea uit la jocul adversarilor. Au jucat bine, dar au primit acel gol stupid, insa acesta este fotbalul. Am avut ocazii, prin Helguera sau Van Nistelrooy, un penalty neacordat, dar ne-am desprins printr-un cadou al Stelei.

SOC. Unul dintre cei mai buni jucatori stelisti in seara de la Madrid, portarul Cornel Cernea, a fost protagonistul celei mai surprinzatoare declaratii. "Se pare ca vor veni vreo 10-15 portari la Steaua, iar eu voi pleca in iarna din Ghencea. Nu cred ca mai sunt dorit aici. A fost o presiune foarte mare pe mine si pe Carlos inaintea acestui meci. Avem si foarte multi «prieteni», atat in presa, cat si in club sau in afara lui", a declarat portarul ros-albastrilor. "S-au facut foarte multe speculatii in ultima vreme pe tema numelor de jucatori care vor veni la Steaua, dar noi cei care suntem aici trebuie sa ne concentram la ceea ce avem de facut pana la iarna. Abia dupa aceea vom discuta despre ce se va intampla in sezonul urmator", a replicat antrenorul Cosmin Olaroiu.
×
Subiecte în articol: sport