x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Manea de vreme rea

Manea de vreme rea

de Dragos Stoica    |    02 Noi 2009   •   00:00

Numit interimar pe banca feroviarilor după ce Viorel Hizo a demisionat în urma înfrângerii din Cupă cu Curtea de Argeş, Nicolae Manea a reuşit să-i recapaciteze pe jucători, aceştia făcând scor pe un frig pătrunzător.



Rapid pare să-şi fi regăsit cadenţa după evenimentele de săptămâna trecută. Cu Nae Manea pe bancă, giuleştenii au trecut de Oţelul Galaţi mai greu decât o arată scorul. Primul gol a căzut în minutul 36, după ce Helder i-a centrat lui Ioniţă, iar tânărul atacant a marcat printr-un şut la vinclu. După pauză, Grigorie a majorat scorul printr-o lovitură de cap, iar tabela a fost închisă în minutul 81 de Herea, care a transformat un penalty acordat în urma fautului portarului bulgar Kolev asupra lui Răduţă. Avertizat o dată, goalkeeper-ul gălăţenilor a primit în minutul 90 un al doilea cartonaş galben, după ce a şutat în minge după fluierul arbitrului, iar în poartă a trecut Marius Pena, deoarece oaspeţii făcuseră toate cele trei schimbări.

Rămâne până în iarnă
Deşi după demisia lui Viorel Hizo a declarat că nu este interesat de preluarea funcţiei de antrenor principal, Nicolae Manea s-a decis să-i ducă pe rapidişti până la finalul turului. "Am luat echipa într-un moment în care nu am dorit acest lucru, dar trebuia să mă implic. Am discutat cu domnul Copos, l-am întrebat dacă aducem alt antrenor şi a refuzat. Oricum, nu e vorba de un alt contract, pur şi simplu am preluat echipa şi vreau să facem treabă", a menţionat tehnicianul.

×
Subiecte în articol: sport