x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Marcello Lippi, actor într-un film împotriva rasismului

Marcello Lippi, actor într-un film împotriva rasismului

de Ovidiu Ciutescu    |    14 Oct 2008   •   00:00
Marcello Lippi, actor într-un film împotriva rasismului

Selecţionerul Italiei, celebrul Marcello Lippi va debuta ca actor. Regizorul Moni Ovadia a anunţat că antrenorului i s-a rezervat un rol care i se potriveşte ca o mănuşă. Conform AFP, filmul va fi proiectat în liceele şi şcolile din Italia.

Selecţionerul Italiei, celebrul Marcello Lippi va debuta ca actor. Regizorul Moni Ovadia a anunţat că antrenorului i s-a rezervat un rol care i se potriveşte ca o mănuşă. Conform AFP, filmul  va fi proiectat în liceele şi şcolile din Italia.

 

DEBUT PE SCENĂ. Tehnicianul Italiei a acceptat pe loc propunerea făcută de Ovadia. În film se vor regăsi şi alte personalităţi precum actorii Antonio Albanese şi Nicoletta Braschi.  "Este persoana potrivită pentru acest rol, nu doar datorită popularităţii sale printre tineri, dar şi uşurinţei cu care se face înţeles. Are un mesaj direct, care ajunge cu uşurinţă la inimile şi sufletele celorlalţi", a precizat regizorul italian. Ovadia este convins că Lippi, campion mondial cu Italia în 2006, poate contribui la acest proiect prin onestitate sa: "Cred că va citi ceva despre Primo Levi şi de unele mărturii despre Holocaust. Lippi mă va ajuta cu onestitatea sa morală" .

×
Subiecte în articol: sport