x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mihai Stoica: "La Steaua nu mă mai intorc niciodată"

Mihai Stoica: "La Steaua nu mă mai intorc niciodată"

de Daniel Stan    |    01 Aug 2007   •   00:00
Mihai Stoica: "La Steaua nu mă mai intorc niciodată"
Sursa foto: Cristi Preda/

Fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, in prezent preşedintele Unirii Urziceni, a declarat că nu se va mai intoarce niciodată la gruparea din Ghencea.

Fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, in prezent preşedintele Unirii Urziceni, a declarat că nu se va mai intoarce niciodată la gruparea din Ghencea.

NOSTALGIC. Oficialul susţine insă că nu ii pare rău de anii petrecuţi la Steaua: "Este clar că vreau binele actualei mele echipe, dar asta nu inseamnă că anii petrecuţi in Ghencea nu inseamnă ceva special pentru mine. Dar nu mă mai intorc acolo niciodată". Referitor la disputa directă dintre Unirea şi Steaua, "Meme" nu concepe decăt victoria ialomiţenilor: "Intotdeauna mi-am dorit să inving Steaua mai mult ca pe oricare altă echipă. Din păcate, nu am reuşit să o fac prea des, dar acum imi doresc să inving cu Unirea. Nu sunt fals şi nu fac declaraţii ca să mă dau bine pe lăngă fanii stelişti, că plăng cu un ochi şi răd cu celălalt. Dar vreau să bat Steaua!". Partida directă va avea loc la Urziceni, in etapa a 6-a. Mihai Stoica s-a arătat revoltat de arbitrajele din prima etapă: "Ce am văzut in prima etapă m-a cam speriat. Aştept să văd şi măsurile care se vor lua. Abia acum văd că este greu să joci impotriva «granzilor», nu prea eşti lăsat. Cănd eram la Steaua nu prea am simţit acest lucru". Stoica işi atacă fosta echipă: "La meciul cu Ceahlăul, toate deciziile au fost luate impotriva moldovenilor. Nu dau in Steaua, aş fi recunoscut şi dacă mai eram acolo".

Pro-Hagi

Preşedintele Unirii Urzi-ceni, Mihai Stoica, este de părere că noul antrenor al Stelei, Gică Hagi, trebuie lăsat să-şi facă meseria. "Eu zic să stăm şi să aşteptăm, pentru că rezultatele determină valoarea unui antrenor. Sincer, eu merg pe măna lui şi cred că va reuşi. De obicei aşa se intămplă cănd «specialiştii» işi dau cu părerea şi spun că şansele ca un anumit tehnician să reuşească sunt mici", a declarat oficialul ialomiţean.

×
Subiecte în articol: sport steaua