x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mihăiţă Neşu: Poate că Steaua nu pierdea cu Lyon dacă băieţii erau cu banii la zi!

Mihăiţă Neşu: Poate că Steaua nu pierdea cu Lyon dacă băieţii erau cu banii la zi!

de Ovidiu Ciutescu    |    28 Oct 2008   •   00:00
Mihăiţă Neşu: Poate că Steaua nu pierdea cu Lyon dacă băieţii erau cu banii la zi!

Fostul fundaş stelist Mihăiţă Neşu l-a ironizat la Gsp Tv pe fostul său patron Gigi Becali. Jucătorul lui Utrecht i-a aruncat mai multe înţepături lui Becali, toate legate de banii pe care acesta îi datorează echipei: „Poate îi plătesc eu datoriile lui Gigi. Am auzit că nu are... Eu câştig mai bine ca la Steaua, îmi permit”.



Neşu, care a părăsit gruparea din Ghencea după dubla manşă cu Galatasaray, susţine că nici acum nu a încasat prima de calificare în grupele Champions League, asta chiar dacă Gigi becali declarase în urmă cu puţin timp că şi-a achitat respectiva obligaţie faţă de jucători: "Nu mi-am primit încă prima pentru calificarea în Liga Campionilor. L-am şi sunat pe domnul Argăseală, am trimis şi o scrisoare la club în care am trecut toate meciurile pe care le-am jucat în această campanie, dar nu am primit răspuns. Nu-mi vreau decât banii pentru care am muncit un an de zile. Eu am făcut tot ce am putut pentru Steaua şi nu vreau decât ceea ce mi se cuvine. Cred că sistemul de premiere în funcţie de minutele jucate a fost o tactică greşită. Au vrut să economisească bani, însă jucătorii s-au demoralizat. Am să îi plătesc eu datorile domnului Becali, că am auzit că are datorii. Câştig mai bine la Utrecht decât la Steaua, că altfel nu mai plecam. Poate nu mai pierdeau cu Lyon dacă erau banii daţi la zi", a spus Neşu.


Ex-stelistul a radiografiat şi atmosfera de la echipa la care a activat aproape opt sezoane şi este convins că Argăleasă nu poate să se compare cu M.M. Stoica. Mai mult, acesta susţine că nu va duce dorul derby-ului dintre cu Dinamo, programat etapa care urmează:  "Nu-mi pare rău că ratez derbiul Steaua - Dinamo. Mă bucur că am plecat de la Steaua, mai ales după ultimele scandaluri. S-a creat o prăpastie mare între echipă şi conducere. Cu M.M. Stoica era altfel.  Asta e cauza prestaţiilor proaste din ultimul timp".

×
Subiecte în articol: sport