x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mircea Rednic este linistit. Marius Niculae este jucatorul lui Dinamo

Mircea Rednic este linistit. Marius Niculae este jucatorul lui Dinamo

de Ovidiu Ciutescu    |    01 Aug 2008   •   00:00
Mircea Rednic este linistit. Marius Niculae este jucatorul lui Dinamo

12:02 • Clubul scotian Inverness a comunicat ca tranzactia care implica trecerea internationalului roman Marius Niculae la Dinamo s-a finalizat, informeaza BBC.

Clubul scoţian Inverness a comunicat ca tranzacţia care implică trecerea internaţionalului român Marius Niculae la Dinamo s-a finalizat, informează BBC.

 

 

AFACERE PARAFATĂ. "Inverness anunţă în acestă seară (joi) că transferul lui Marius Niculae la Dinamo s-a finalizat. Transferul a fost cerut de Marius, care pe data 19 iulie a informat conducerea echipei că a negociat cu oficialii lui Dinamo şi că vrea să se întoarcă să joace în România", se arată într-un comunicat postat pe site-ul clubului britanic. Oficialii roş-albilor au anunţat, în urmă cu o săptămînă, că l-au cumpărat Marius Niculae de la Inverness, în schimbul sumei de 500.000 de euro, însă scoţienii au refuzat să trimită cartea verde a atacantului, pe motiv că actele nu au fost parafate. Din acest motiv, clubul Dinamo a denunţat gruparea Inverness la UEFA. De serviciile fostului jucător al lui Sporting Lisabona au mai fost interesate Kaiserslautern, Kayserispor şi PAOK Salonic.

 

×
Subiecte în articol: sport