x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mircea Rednic, la munca de jos

Mircea Rednic, la munca de jos

14 Ian 2005   •   00:00

Noul tehnician al lui FC Vaslui a fost ieri prezentat oficial de Adrian Porumboiu. La primul contact cu Divizia B, Rednic a parut speriat de conditiile gasite.

SORIN ANGHEL - Vaslui
INGRIJORAT. Mircea Rednic este neplacut impresionat de conditiile gasite la Vaslui
Dupa mai multe zile de negocieri, Mircea Rednic a fost ieri prezentat oficial de catre finantatorul Adrian Porumboiu drept noul tehnician al lui FC Vaslui.

PREZENTARE. Sosirea antrenorului care a adus ultimul titlu pentru Rapid a creat mare agitatie in oras. La ora anuntata, acesta si-a facut aparitia, insotit de managerul Dragos Iftime si de directorul executiv Mircea Crainiciuc. Dupa o discutie de aproximativ 30 de minute cu noii sai elevi, antrenorul a apucat sa arunce o privire si asupra stadionului, fiind contrariat de starea jalnica a acestuia.

DISCURS. "Am semnat un angajament valabil pana in vara, dar am promis ca, in situatia in care la finalul campionatului nu-mi voi gasi o echipa din strainatate, voi continua sa antrenez aici, cu conditia sa promovam", a spus Rednic, care a precizat ca a ales sa vina la Vaslui si pentru ca priveste ca pe o performanta accederea unei echipe in primul esalon. La prima sedinta de pregatire la noul sau loc de munca, atentia lui Rednic s-a indreptat din nou catre starea stadionului si, in special, a gazonului.

IL VOR INAPOI SI PE ANGHEL
Formatia vasluiana incearca in aceasta iarna aducerea catorva fotbalisti care sa intareasca echipa in lupta cu rivalii de la Ceahlaul Piatra-Neamt. Daca revenirea lui Sorin Frunza de la Universitatea Craiova este deja perfectata, moldovenii incearca acum sa-l readuca si pe Florin Anghel, atacantul plecat in vara la Inter Gaz, care ar putea veni insotit si de ex-petrolistul Eusebiu Tudor. O alta tinta a moldovenilor o reprezinta stelistul Daniel Balan, recomandat de Mircea Crainiciuc, insa sosirea acestuia la Vaslui este putin probabila, din cauza pretului mare cerut de Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: sport