x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mircea Sandu - "Piturca e singurul care a acceptat!"

Mircea Sandu - "Piturca e singurul care a acceptat!"

30 Noi 2004   •   00:00

Ieri, la ora 13:00, presedintele FRF, Mircea Sandu, a plecat in Elvetia, la sediul UEFA de la Nyon, acolo unde in aceasta saptamana va participa la o consfatuire organizata de forul european.

LAMURIT. Mircea Sandu a recunoscut ca Victor Piturca e singurul care a acceptat oferta
RAGAZ. Inaintea plecarii spre Tara Cantoanelor, pe aeroportul Otopeni, liderul de la Casa Fotbalului a dezvaluit si ultimele evenimente legate de banca tehnica a echipei nationale: "Ieri am incercat sa-l sun pe Loti Bölöni. Nu mi-a raspuns la telefon si nu am reusit decat sa-i las un mesaj pe robot. Mai astept raspunsul sau pana pe seara!", a spus Sandu. "Intr-adevar, Mircea Lucescu si Gica Hagi au declinat oferta noastra", a mai recunoscut "Nasu".

NUMIRE. In aceste conditii, cum e greu de crezut ca Ladislau Bölöni ii va raspunde afirmativ presedintelui FRF, Victor Piturca poate fi considerat noul antrenor al echipei reprezentative. De altfel, Sandu a confirmat iminenta numire a acestuia. "Probabil, sedinta Comitetului Executiv va avea loc duminica, prilej cu care vom numi si noul selectioner. In acest moment, Victor Piturca este singurul candidat care a acceptat oferta FRF". "Am discutat cu Mircea Sandu despre problemele din fotbalul romanesc. Daca vin la echipa nationala, primul meu gand este sa o calific la Mondialele din Germania", a spus Piturca.

CONSFATUIRE. La sediul UEFA, de la Nyon, "Nasu’" va participa la o consfatuire legata, printre altele, de situatia fotbalului juvenil, organizarea celebrarii celor 50 de ani de la infiintarea forului european, precum si omologarea terenurilor artificiale in competitiile nationale si internationale.

×
Subiecte în articol: sport